Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt egy kérdésem az oldalon,...

Volt egy kérdésem az oldalon, de megilyesztettek, szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Tettem ki egy kérdést, szorongással kapcsolatban és egy anyuka azt írta neki a szorongástól halva született babája, mióta elolvastam ezt a választ azóta ettől szorongok, próbálom erőszakkal elterelni a gondolatokat, de befészkelte magát az agyamba :(:(

2013. febr. 26. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem lesz gond a babával.

Nekem a 2. terhességem alatt halt meg a nagymamám (nagyon-nagyon szoros kapcsolatban voltunk). Ráadásul az egész egy borzalmas hullámvasút volt, egyik azt mondták, túléli, másik nap azt, hogy esélytelen - mindezt heteken keresztül. Iszonyatos stresszben voltam, minden este úgy feküdtem le, hogy mit hoz a holnap; mindenhová magammalvittem a mobilomat, de ha megcsörrent teljesen kikészültem, mert attól féltem, hogy azt közlik, hogy vége. Amikor meg meghalt, hetekig csak bőgtem. A babának semmi baja nem lett, sőt, ő a legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb a családban. Kár, hogy Nagyim már nem ismerhette meg :(

2013. febr. 26. 15:34
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet, biztosan látja a mamád a kicsit és büszke rád :)
2013. febr. 26. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Az ORBÁNCFÜVET nem ajánlom, nem lehet terhesség alatt teaként inni, inkább a citromfüvet !!!
2013. febr. 26. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia. Én alapjáraton szorongós típus vagyok..a terhességem első 3 hónapjában ritkán ment a pulzusom 120 alá..sokszor volt pánikrohamom, éreztem, hogy feszült vagyok és majd felrobbanok. Egy ideig Én is jártam a gyakorira, de volt egy pár kérdés-válasz ami csak fokozta a szorongásomat. Eldöntöttem nem jövök fel mert végigf.osom az egész 9 hónapot. Nehéz volt megállni, hogy ne jöjjek fel, de végül sikerült...sokat sétáltam, sorozatokat néztem, takarítottam...és soha olyan jól nem éreztem magam mint a következő 6 hónapban:)

Lányom teljesen egészségesen és időre született..most 11 hónapos örökmozgó rosszcsont...semmilyen hatással nem volt rá az, hogy stresszeltem a terhességem elején.

Szóval nyugi, ne paráztasd magadat..itt a jó idő, csavarogj, sétálj sokat, ülj be barátnőkkel egy teára, sütire...bármit csak próbáld meg élvezni ezt az időszakot, mert hamar elröpül, és jönnek a kakás pelusok meg a büfik, összeesős reggelek:))

Szedj magneB6-ot, vegyél levendula illatú habfürdőt,enged teli a kádat és lazulj el...nekem ezek beváltak:)

Hány hetes terhes vagy most?

2013. febr. 26. 21:00
 15/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, 29 hetes leszek. próbálok én sokmindent kipróbálni gondolatelterelésre,de a semmiből törnek elő a rossz gondolatok és ërzések.
2013. febr. 26. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!