Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy azért nem...

Lehetséges hogy azért nem hallom még a szívhangot Angel Soundal, mert melső falon tapadt a babám? 12 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
Kislányomnál ilyenkor már simán hallottam!Igaz ő hátsó falon tapadt!!!Lehet köze hozzá????
2013. febr. 16. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Mármint a lepény tapadt a mellső falon nem? Szerintem ez nem befolyásolja.
2013. febr. 16. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Én csak a 14. héttől hallottam (pedig rengeteget próbálkoztam előtte is, és tuti jó helyen kerestem).

Nálam hátsó falon tapadt a lepény.

Sok mindentől függhet szerintem, a baba fekvésétől, a kismama testalkatától, a magzatvíz mennyiségétől stb.

2013. febr. 17. 02:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen a lepény tapadt a mellső falon!!!Amúgy pedig átlagos testalkatú vagyok!Az előző szülésem után is simán visszafogytam!!Még kevesebbre mint előtte voltam!Szóval én arra gondolok hogy mivel így tapadt a lepény jobban elvesznek a hangok!Lehet hülyeséget beszélek de nekem ez jutott eszembe!
2013. febr. 17. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2013. febr. 17. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet, nekem a védőnő azt mondta hogy a mellső falon tapadt lepény bezavarhat pl. a magzati szívhang vizsgálatánál , pedig azok spéci gépek. Az ilyen otthoni gépek nyilván jóval gyengébbek, hát még annál mennyire számít hol tapadt meg a lepény.
2013. febr. 22. 07:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Köszi a hozzászólást!Most egy kicsit megnyugodtam,mert még mindíg nem hallom a szívhangot!Igaz múlt heti UH-n még minden rendben volt,de én mégis csak akkor nyugodnék meg a legjobban ha hallanám!Ha már majd érzem mocorogni,akkor persze jobb lesz majd de addig jó lenne tudni hogy minden rendben van e!!!
2013. febr. 22. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz jobb, mert akkor meg azért fogsz aggódni hogy miért nem mozog néha. :-) Én is aggódós voltam az elején aztán leállítottam magam, és arra gondoltam hogy a természet nagyon jól tudja a dolgát, és rosszat teszek a babának ha állandóan aggódok, mert sokkal több stresszhormon kering így a szervezetben. Vegyél egy nagy levegőt és bízzál abban hogy minden rendben megy!
2013. febr. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!