Angel sounds szívhangfigyelővel 11 hetesen már kellene hallani a szívhangot? Mert én nem hallok semmit!
Mivel ez doppler készülék szerintem a 20. hétig nem fogsz semmit hallani.
vazelinnel talán ...
nincs benne leirva hogy mikortól ajánlott?,
a neten ez van:
"12. héttől alkalmas arra, hogy a felhasználó hallgathassa a magzat szívhangját, a későbbiekben a mocorgás, fészkelődés, csuklás aranyos hangjait."
az egész készülékről:
szia
én a 12.héttől tudtam használni, és akkor naponta meghallgattam vele amíg nem éreztem a mozgását.(18.hét)
Amikor nagyobbacska lett olyan 30.hét körül is volt , h elővettem, mert nem mozgott és egyből meglett a kis szívhang:)
Abban az időben mikor ilyen pici mint neked még ne a köldöködnél keresd, sokkal lejjebb van még a pici.Én pl. ha elfogyott a zselé nem vettem, hanem étolajat kentem a pocira, nagyon jól lehetett hallani ezzel is.
Kitartás, meglesz az:)
Én a terhességem elejétől hallottam a kicsi szívét.Viszont nagyon türelmesnek kell lenned a kereséssel.A gyógyszertárban lehet kapni ultrahang zselét,én azt használom és azzal tökéletes.Nem is kerül sokba,egy hatalmas kupa zselé pár száz Ft.
35hkm
Szia!
Nekem pont ilyen Angel Sounds készülékem van,és pár nappal 11.hét előtt megtaláltam vele a szívhangot,azóta is mindig megnyugtat,persze csak ritkán "zavarom" vele a babát.A szeméremcsontod fölött keresd közvetlen,ilyenkor még nagyon lent vannak.Először a köldökzsinór áramlását találtam meg oldalt,utána a kis lódobogás szerű hangot is tisztán lehett hallani,ahhoz több idő kell,míg megtalálod.Sok sikert hozzá,csodálatos érzés lesz!!Jah,és masszázsolajjal jobban halllottam mint a uh-zselével:))
Szia!
Én a 12. héttől találom meg vele, bár néha csak a köldökzsinór áramlását, attól függ, hogy bújócskázik-e a baba(de a köldökzsinór is ugyanúgy jó,mert ugye akkor van a babának szívverése, ha áramlik a vér a zsinórban;) ). Amúgy megtalálni tényleg nem egyszerű, nekem az első két alkalommal 10-10 percig tartott, most már 2 perc alatt meg van, de tudom hol kell keresni. Szóval szeméremdomb felett kezd el keresgélni, ott lesz az!! Én sima babaolajjal használom, tökéletes! Ja és tanácsolom, hogy előbb hallgasd meg a saját szívverésed, mert szerintem így biztos lehetsz benne, hogy nem kevered össze a piciével! Amúgy nekem is volt olyan nap, amikor annyira elbújt, hogy nem lett meg, de biztos nem volt semmi baja a kicsinek, mert utána mentünk 12. heti uh-ra és akkor rendben volt:D
Kitartást!
13+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!