Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy a youtubon...

Miért van az hogy a youtubon feltett videók között valaki már 9-10hetesen is hallja a szívhangot otthoni figyelővel én meg 11 hetes múltam és még semmi? Valami gondd van nálam?

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen picikénél még nagyon nehéz megtalálni. Én már 27 hetes vagyok, mégis 5 percig keresgélte a doki:)
2013. febr. 12. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos nincs gond! Lehet, hogy csak vastagabb a hasfalad (ez akkor is lehet, ha vékony vagy).
2013. febr. 12. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó helyen keresed? :) Én 10 hetes vagyok, de már 9 hetesen megtaláltam, a bikinivonal részen keresd, nagyon lassan mozgasd a figyelőt. Nálam ilyen susogós nagyon hangos hang van mintha a szél fújna, meg csattogás és a környékén kell lassan mozgatni, én mindig megtalálom. De volt olyan is h úgy elbújt, h kezdtem kétségbeesni, és egészen lent bal oldalt a csontnál találtam meg a szívhangját :) Használsz elég gélt?Nekem van h sokat kell rányomnom, h halljam, egy kevés réteggel nem szoktam megtalálni!
2013. febr. 12. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Kerestem én már minden hol,de semmi!!!! :( Babaolajjal,zselével!!!Az első babámnál 12 hetesen vettem meg a szívhangfigyelőt és rögtön megtaláltam vele!!!Most meg nem !Igaz 11 hetes vagyok nem 12 de mivel már tudom mit kell hallanom így gondoltam előbb meghallom!!
2013. febr. 12. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
En is megtalaltam 9 hetesen, de nagyon turelmesen kell keresni! Csak nagyon picit es lassan mozgasd, plusz addig nyomd a hasadra amig nem faj. Nekem is nagyon ra kellett nyomni a hasamra, pont a szemeremcsont felett. Csak kitartas es turelmesen! Megtalalod hamarosan!
2013. febr. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!