Nektek szokott szívhangot hallgatni a védőnőtök?
Figyelt kérdés
31 hetes ikerterhes vagyok és eddig csak 1x hallgatott szívhangot és akkor is csak az egyik babát hallgatta meg azt is úgy h én kerestem meg mert ő nem találta.2013. jan. 10. 08:08
1/6 gabszem válasza:
Én kb félidőig Pesten jártam védőnőhöz, ő mindig meghallgatta. Utána Kecskemétre jártam, mert ide költöztem, itt nem néztek szívhangot, de nem zavart, mert a dokim kb. 3 hetente megnézte.
2/6 anonim válasza:
Nálunk akart volna hallgatni, de sz@r volt a kütyü és seperc alatt lemerítette mindig az elemet, újra meg nem volt pénz.
3/6 anonim válasza:
Szia! Első babámnál nem nézett, másodiknál más védőnő akart, de nem találta meg, így jobb lett volna ha nem is próbálkozik, aztán pár héttel később megint akart de a kütyü elég durva hangokat adott így többet nem kértem belőle. Amúgy volt otthon saját az elsőnél, de nem szerettem mert mindig pánikoltam ha nem találtam egyszerre.
Boldog babavárást!
4/6 anonim válasza:
én 23 hetes ikerterhes vagyok, az sztkban az orvosnál csak ráírják a papirra hogy volt szívhang hallgatás de nem hallgatják kedden mikor voltam a védőnőnél én kértem hogy hallgassunk, de nem rajongott az ötletért szintén nekem kellett megmutatni hogy hol vannak a babák merre keresse őket
6/6 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom hallgatja minden terhesgondozáskor, pedig sztk-s dokim, nem magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!