Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek szokott szívhangot...

Nektek szokott szívhangot hallgatni a védőnőtök?

Figyelt kérdés
31 hetes ikerterhes vagyok és eddig csak 1x hallgatott szívhangot és akkor is csak az egyik babát hallgatta meg azt is úgy h én kerestem meg mert ő nem találta.
2013. jan. 10. 08:08
 1/6 gabszem ***** válasza:
Én kb félidőig Pesten jártam védőnőhöz, ő mindig meghallgatta. Utána Kecskemétre jártam, mert ide költöztem, itt nem néztek szívhangot, de nem zavart, mert a dokim kb. 3 hetente megnézte.
2013. jan. 10. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk akart volna hallgatni, de sz@r volt a kütyü és seperc alatt lemerítette mindig az elemet, újra meg nem volt pénz.
2013. jan. 10. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Első babámnál nem nézett, másodiknál más védőnő akart, de nem találta meg, így jobb lett volna ha nem is próbálkozik, aztán pár héttel később megint akart de a kütyü elég durva hangokat adott így többet nem kértem belőle. Amúgy volt otthon saját az elsőnél, de nem szerettem mert mindig pánikoltam ha nem találtam egyszerre.

Boldog babavárást!

2013. jan. 10. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
én 23 hetes ikerterhes vagyok, az sztkban az orvosnál csak ráírják a papirra hogy volt szívhang hallgatás de nem hallgatják kedden mikor voltam a védőnőnél én kértem hogy hallgassunk, de nem rajongott az ötletért szintén nekem kellett megmutatni hogy hol vannak a babák merre keresse őket
2013. jan. 10. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Soha nem hallgatta meg...
2013. jan. 10. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom hallgatja minden terhesgondozáskor, pedig sztk-s dokim, nem magán.
2013. jan. 10. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!