Van itt valaki aki napra pontosan 6 hetesen volt orvosnál? Mit láttak nálatok? Van remény hogy szívhangot is halljak?
én ma megyek dokihoz és kíváncsi vagyok hogy kb mit kell majd látnia ha minden jól alakúl!!..ha ma nem megyek akkor csak jövőre tudtak volna fogadni addig meg nem akartam várni :S
köszi előre is!!!!!
hű köszi!!!
azt esetleg tudod h hány mm-re mérték a babát?
Nekem 5+3 hetesen volt már szívpulzálás. De ha neked nem lesz 6 hetesen akkor se aggódj :) Minden rendben lesz.
12hkm
1-es vagyok.
6+0-n 17x13 mm-es petezsák és 3 mm CRL-ű embrió volt.
Szia.
Én pontosan 6 hetesen voltam,hüvelyi Uh-ot csinált a doki,mert hasin csak üres petezsákot látott.Szóval a hüvelyin már látta az embriót és volt szívhang is :)
Ja és 6 mm-es volt az embrióm :)
Boldog babavárást!
19+4 hkm
Nekem 5+2-nél volt hüvelyi ultrahang és csak petezsákocska volt, hogy pontosan mekkora, nem tudom.
9h km
Én pont 6 hetesen voltam és nekem volt. De ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél van. Legkésőbb a 8. héten kell már hallani.
Gondolom azóta már voltál. Volt szívhangja?
6 napos kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!