Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes 2 napos terhes vagyok....

7 hetes 2 napos terhes vagyok. Most voltam orvosnál, aki nem látott szívhangot és szerinte vetélés lehet belőle. Azt mondta 50-50%. De a papírra azt írta: Elhalt terhesség.5 nap múlva kell uh-ra mennem. Van még remény?

Figyelt kérdés
petezsák 31 mm CRL 6 mm
2008. jún. 18. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
A szívhang általában a 6.-7.hét környékén alakul ki. szerintem nem biztos, hogy elhalt a baba, várj még egy kicsit.
2008. jún. 18. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
nem túl bíztató a doki. Az a kicsi szív még 5 nap múlva hátha mutat valamit azért kell várni. Ne aggodj, nem minden uh gép éshozzátartozó orvos profi. Amit nem tudok, hogymiért írta ezt a papírra..mert azszerint arra vár , hogy önállóan kitisztul a szervezeted, és nem kell beavatkozni művileg..remélem nem gondolta komolyan..csak a babára koncentrálj és biztos veled marad.
2008. jún. 18. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:

az egyik ismim 9hetes, ugyanígy járt. Neki holnap veszik el a babát, de mondtam neki, kérjen egy utolsó uh-ot

hátha...

Nyugodj meg!!!

2008. jún. 18. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni de sajnos én is így jártam bár bíztam de a lelkem mélyén tudtam,hogy halott a baba.mikor mentem a kontroll uh-ra akkor bíztam bent hogy nincs baj de sajnos elhalt a terhesség.Remélem nálad másképpen lesz.De ha netán baj van ne keseredj mert 3 hónapmúlva lehet probálkozni.mi is így tettünk sok sikert és értesíts mi van veled mi szorítunk 31 hetes kismami
2008. jún. 18. 19:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és a bíztatást. Jövő héten írok!
2008. jún. 18. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
hát sajnos én is igy voltam,januárban csak 10hetesen mondta a doki hogy baj van addig szépen fejlödött,de szivhang az nem volt,de én reménykedtem mert a 2babámnak 8-9között lett szivhangja,és biztam benne hogy ez is igy lesz amin sajnos nem lett,aztán elhalt de nekem rögtön azt akarta hogy maradjak,de én másnap reggel mentem be és vették el,mire vár még egy hetett hogy neked is bajod legyen,?most ismét terhes vagyok,6hetes 1napos,és nincs még szivhang azt mondták jövö héten kell hogy legyen,mi az 5honapot ki vártuk,de 6ot javasolnak hogy az a biztos,
2008. jún. 18. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
én a 31 hetes vagyok nálam is vártak pár napot mielött beavatkoztak.sőőőt még utánna egy teljesen véletlen miatt derült ki hogy bent hagytak valamit.Az orvosok ujjabban ilyen felelőtlenek TISZTELET a kivételnek ami sajnos elég kis százalék.Ha van lové akkor van megbecsülés is.Az első babánál nem volt dokim sz.... rám most van dokim most körülugrálnak.Jók legyetek és vigyázzatok magatokra mindenki.
2008. jún. 18. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos én is hasonlóan jártam, egy hét bizonytalanság után a második uh-n már nem volt ott a petezsák, de én kitisztultam, és nem kellett kórházba mennem, ja és nekem azt mondta a doki, hogy 2- 3 hónap múlva nyugodtan lehet próbálkozni, és nem kell félévet várni. Nagyon hamar rendbe lehet jönni fizikailag, de lelkileg még mindig kivagyok, és ha kismamát látok majdnem sírok. De arra próbálok gondolni, hogy biztos beteg lett volna, és a következő babával nem fog ez történi.
2008. jún. 19. 09:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is! Még reménykedem benne hátha... Csak nem értem, hogy miért írta a papírra, hogy 'elhalt' ha még nem biztos benne. Többen javasolták, hogy menjek el esetleg másik orvoshoz is.
2008. jún. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!