Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi okozza a nehezen található...

Mi okozza a nehezen található szívhangot?

Figyelt kérdés

28 hetes vagyok,ma voltam terhesgondozáson.Ellenőrizték a szívhangot,de úgy 2 percig kereste a hölgy,majd aggódó képet vágott,megkérdezte,hogy érzem-e mozogni,odahívta az orvost.Aztán megtalálta nagy nehezen,de nagyon megijedtem.

Van ennek különösebb jelentősége?

2012. dec. 12. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi jelentősége, hiszen megtalálták, gondolom jó volt az eredmény utána, nem?! Szerintem csak rosszul feküdt, vagy a hölgynek nem volt kellő gyakorlata. Ha baj lenne, mondták volna...
2012. dec. 12. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig keresik, annyi, hogy közben mindig mozog. Egyszerűen menekül tőle. Viszont az előző babát se találta a védőnő sose, pedig ő nem menekült, csak furán feküdt. Viszont a kórházban a szülésznők mindig elsőre megtalálták. Sztem ehhez kellő gyakorlat is kell.
2012. dec. 12. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,sokszor tényleg csak nagyon elbújnak,és nehezen találják meg a szívhangot,illetve van olyan aki kicsit tapasztalatlanabb,és nem tudja hol keresse!

35+3 hkm

2012. dec. 12. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző terhességemnék egszer volt ilyen, nekem 5 perc után feladta a doki a keresést, akkor voltam 26 hetes. Inkább átküldött uh-ra. Hát gondolhatod, abban a 15 percben mit éltem át. De szerncsére nem volt gond:)
2012. dec. 12. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!