7. héten csak hasi UH, hüvelyi nem? És nem néztek szívhangot. Ez mennyire szokványos? Következő UH 4 hét múlva.
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 08:30
1/8 anonim válasza:
Háááát ez azért elég gyér vizsgálat lehetett,hát ilyenkor a minimum a szívműködésének megállapítása....
2/8 anonim válasza:
Cserélj dokit.
Én 8 hetesen voltam hüvelyin, néztünk-halgattunk szívhangot.
3/8 anonim válasza:
Szerintem a hasi uh-on is látszódott, hogy pulzált a kicsi szíve. Nekem hüvelyi volt akkor és a doki meg is mutatta, hogy hogy ver a szíve. De tényleg nem ilyen szokott lenni ez a vizsgálat, ahogy írtad.
4/8 anonim válasza:
Ha jó a doki és normális, akkor nem csinál hüvelyi Uh, nem háborgatja azt a területet. Biztos nézett szívhangot, max. nem mondta, nézd meg a papírt amit adott. Az én dokimnak szuper a gépe, 28 hetes vagyok, soha nem volt szükség hüvelyi Uh. mindent kitűnően látott. Szerintem örülj h. normális és nem csinált hüvelyit. De lehetett volna közlékenyebb is.
5/8 anonim válasza:
Ha jo a doki gepe, hasin is jol lat mindent. Ha valami nem egyertelmu, akkor vettek volna elo a huvelyit.
A papirodon biztos rajta van, hogy elo embriot lattak. Nekem is ennyit irtak es kicsit ketsegbe estem. Mikor magandoki kuldott uh-ra /mas okbol, de ugyanoda/ akkor megmutattak es meg is hallgathattam a szivhangot. A papiromon viszont megint csak annyi volt, hogy elo embrio lathato.
Szoval ne aggodj, diztos minden rendben van:-)
6/8 anonim válasza:
Én 7+3napossan voltam akkor csináltak mindkettőt és volt már szívhang is. Szerintem is menny másik dokihoz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Barátnőmről van szó, tegnap voltak Uh-on. És nekem is elég fura volt, amikor mesélte, mert ráadásul fogadott dokiról van szó.
2012. okt. 12. 12:42
8/8 anonim válasza:
Nekem a 7. héten az első vizsgálat: beszélgetés pár percet, hasi UH, megnéztük a méretet, szívverést megmutatta, kézi vizsgálat nem volt, 5 hét múlva menni újra, addig védőnő, vérvétel... annyira az elején vagyunk még, hogy nem kell "túllihegni" szerintem, a dokim jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!