Ha az angelsound szívhanghallgatóval a szívhangot nem találom de köldökzsinór áramlását hallom akkor ugye minden oké?
Oke hogy altalanos kerdes, de azert nem kell infarktust kapni:)
Nekem EGYSZER SEM sikerult megtalalni a szivet a 17. het elott, mindig csak azt az utemes surrogast hallottam a koldokzsinorban, ami persze a baba szivritmusaban pulzal, ugyhogy eleinte egyszeruen azt hittem hogy a szivet hallom...aztan egyik nap egyszercsak valahogy megtalaltam a dobogast, es akkor jottem ra hogy eddig a zsinort hallgattam estenkent atszellemult arccal :D
Azota mar 23+3 hetes ugyhogy nem hasznalom az angelsoundsot, nyilvan mert erzem hogy mozog, de latod nekem nem volt gond azert mert nem konkretan a szivet hallottam (egyszeruen nem is tudtam, hogy amit hallok az nem az)
Hat ilyen is van:D Boldog babavarast!
Én is érzem a mozgást de ikreket várok és szeretek meggyőződni róla h mind a ketten tutira jól vannak.
29+1
Nem lenne pulzálás a köldökzsinórban, ha nem verne a baba szíve, ugyhogy igen, minden oké :)
Én is sokszor csak a köldökzsinórt hallottam, mert úgy feküdt a baba, hogy a szíve takarásban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!