Hasi uh kimutatta volna a 11-12 hetes terhességet, szívhangot?
Hát persze,hogy ki kellett volna mutatnia.12 hetesen már egy kész kisemberrel lenne dolgod!!És ilyenkor van az első nagy szűrő Uh is,ilyenkor már mérik a BPD-t,az NT-t és az FL-t.
Az én babámnak pl már 6 hetes kora óta van szívhangja,egy 12 hetes terhességnél a szívhang már alap!!!
25+6 hkm
Te tetted föl ugyanezt a kérdést? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mert, ha igen, attól, hogy többször megkérdezed, nem változnak a tények. A 12. héten a baba egy kis ember miniben, minden kis testrészét lehet látni az ultrahangon. Egy hasi uh-val ha pontos a terhességi kor, akkor egy 5-6 hetes terhességet (petezsákot) már biztosan lehet látni. Tehát ezer százalék, hogy 12. héten lehet látni, azt nem lehet nem észrevenni. Sőt, ha nem is nődoki nézné, hanem pl. véletlenül egy belgyógyászati uh lenne, még azon is észrevenné a szonográfus. De még egy sima vizsgálattal is lehet látni.
igen!!! tutira kimutatta volna !!!
nekem 11 +3 nál 5.5 cm volt az ülőmagassága....
De még mennyire!!! 7 hetesen voltam először dokinál, akkor még az Uh.-n szinte csak egy kis paca látszott, aztán a 12 hetes genetikain hatalmas meglepetés volt már egy kifejledt kis emberi lényt látni!!! Sőt, még azt is láttam az Uh.-n, ahogy éppen mozog a hasamban... :) Na és a szívhang... A legszebb hang, amit valaha hallottam!!! :)))
16hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!