Lehetséges hogy egy 4 hetes terhesseget nem mutat ki a teszt?
Figyelt kérdés
16-án kellett volna megjöjjön.azota 3 tesztet is csináltam de mind negativ sajnos. ha nem mutatja ki azért még lehetek terhes? még nem voltam dokinál de jövő héten megyek én nem szeretnék csalodni2013. jan. 25. 21:28
1/5 anonim válasza:
hatizenhatodikára kellett volna megjönnie, akkor már 5-6 hetes is lehetnél, azt meg a teszt kimutatja
2/5 anonim válasza:
én 5 hetes is elmúltam már,akkor sem mutatta a teszt,amiből 3 lett csinálva,3 különböző.Elmentem dokihoz,és láss csodát,ott volt a monitoron egy petezsák.Azóta a kis zsákocskám 10 éves gyönyörű nagylány! ;)
3/5 Timcsikusz válasza:
igen mint látod vannak kivételes esetek:)gratulálok 2es!
nekem nemvárt napján kimutatta.most 21.én .
menj el dokihoz az a biztos.
4/5 anonim válasza:
Már majdnem 6 hetes terhes vagy, ha tényleg az vagy. Az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet. Vegyél egy jobb minőségű tesztet, mert a gagyik nekem 5 hetesen sem mutatták ki reggeli vizeletből (pl. x-epil), viszont egy kazettás kb. 1000 ft-os délutáni vizeletből is erős csíkot produkált. A nőgyógyászhoz is menj el tényleg jövő héten, petezsákot kell már látnia ha babát vársz. Nekem 6+3-on pulzált a szívcső, ennek már szívdobbanásszerű hangja van, és 4 mm volt az embryo. Drukkolok!
5/5 anonim válasza:
Simán lehet, hogy 1-2 héttel később fogant, és azért nem mutatja ki. Nekem az első terhességnél csak 9 nap késés után lett pozitív, addig neg. volt.
Mi a helyzet azóta, voltál már dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!