Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy egy 4 hetes...

Lehetséges hogy egy 4 hetes terhesseget nem mutat ki a teszt?

Figyelt kérdés
16-án kellett volna megjöjjön.azota 3 tesztet is csináltam de mind negativ sajnos. ha nem mutatja ki azért még lehetek terhes? még nem voltam dokinál de jövő héten megyek én nem szeretnék csalodni
2013. jan. 25. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
hatizenhatodikára kellett volna megjönnie, akkor már 5-6 hetes is lehetnél, azt meg a teszt kimutatja
2013. jan. 25. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
én 5 hetes is elmúltam már,akkor sem mutatta a teszt,amiből 3 lett csinálva,3 különböző.Elmentem dokihoz,és láss csodát,ott volt a monitoron egy petezsák.Azóta a kis zsákocskám 10 éves gyönyörű nagylány! ;)
2013. jan. 26. 13:35
 3/5 Timcsikusz ***** válasza:

igen mint látod vannak kivételes esetek:)gratulálok 2es!

nekem nemvárt napján kimutatta.most 21.én .

menj el dokihoz az a biztos.

2013. jan. 26. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Már majdnem 6 hetes terhes vagy, ha tényleg az vagy. Az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet. Vegyél egy jobb minőségű tesztet, mert a gagyik nekem 5 hetesen sem mutatták ki reggeli vizeletből (pl. x-epil), viszont egy kazettás kb. 1000 ft-os délutáni vizeletből is erős csíkot produkált. A nőgyógyászhoz is menj el tényleg jövő héten, petezsákot kell már látnia ha babát vársz. Nekem 6+3-on pulzált a szívcső, ennek már szívdobbanásszerű hangja van, és 4 mm volt az embryo. Drukkolok!
2013. jan. 26. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy 1-2 héttel később fogant, és azért nem mutatja ki. Nekem az első terhességnél csak 9 nap késés után lett pozitív, addig neg. volt.

Mi a helyzet azóta, voltál már dokinál?

2013. jan. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!