Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10-11 hetes terhes vagyok! Ma...

10-11 hetes terhes vagyok! Ma megyek rákszűrésre! Szerintetek a doki meg fogja hallgatni az ő kütyüjével hogy van e szívhang? És ha van fogja hallani? Mert én az itthoni Angel Sounddal még nem hallom!

Figyelt kérdés
Gondolom azért az ő gépük jobban kiszűri?Vagy nem?
2013. febr. 6. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
uh-val nézi.ott látod.
2013. febr. 6. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
esetleg akkor tudja megnézni ha csinál ultrahangot is mert egyenlőre csak az tudja kimutatni mert még nagyon fiatal a terhesség, szívhanghallgató készülékkel leghamarabb a 16-dik héten lehet hallani
2013. febr. 6. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!Hol szoktad keresni vele (angelsound)? Én most vagyok 9 hetes, de megtaláltam, lent a szeméremcsont felett kicsivel keresd és nagyon lassan mozgasd, én középtájt találtam meg!

Doki uhval nézi a szívhangot, szóval nyugi, ott biztosan fogod hallani :)

2013. febr. 6. 12:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Uh csak a jövő héten lesz!Maszek rendelésre megyek és itt nincs UH-ja csak az a kütyü amivel szokták hallgatni!Én is egész lent keresem,meg olyan pulzálást hallok,de szerintem az csak a köldökzsinór lehet,mert nem lódobogásnak hallom!És elméletileg az a jó amikor azt hallom nem?
2013. febr. 6. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha hallod az jó, csak össze lehet keverni a hasi ütőérrel is!Nekem kórházba nézték ottani dopplerrel, de a nővérke nem találta meg, mondjuk nem is igen kereste csak egy pontban, de szerintem a dokid simán megtalálja majd vele! :)
2013. febr. 6. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem 6 hetesen hüvelyi Uh-al már volt szívhang,neked 11 hetesen már fog hallani hasi Uh-al is szívhangot.Én voltam 10 hetesen is,én hasi Uh-al már tudtak nézni szívhangot :)

Otthoni dopplerrel még nem fogsz hallani egy darabig,majd csak a 16. héttől kezdődően!!Egy otthoni dopplerhez még fiatal terhesség a tiéd,ezért is ilyenkor még nem nézi védőnő sem,amikor mész tanácsadásra.Majd már a 16. héttől ő is nézni fogja,nekem így volt.Ha hallasz is valamit,az lehet,hogy pont a te szívverésed,mert a hasi ütőérnél lehet a te szívhangodat is hallani,de azt fel fogod ismerni,mert a te szíved jóval lassabban ver :)

Boldog babavárást!! :)

27+1 hkm

2013. febr. 6. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem nézte a doki, azt mondta, hogy még nincs értelme. 17 hetesen a védőnő nézte először.

6 hetesen uh-on látszott a pulzálás, meg is hallgattuk, de az még nem igazi szívhang, gép generálja a ritmus alapján.

2013. febr. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!