Terhesség alatti szőrtelenítés intim részen, emiatt szorongás, párkapcsolati problémák?
A kérdésem az lenne,járt e már valaki hasonló cipőben.
Egyre nagyobb a pocakom és intim területeken egyre nehezebb borotválkozni.Sajnos a gyantát nem bírja a bőröm.A szőrtelenítő krémek meg tapasztalatom szerint semmit nem érnek.A probléma ezzel az hogy így nem tudok a párommal szexuális életet élni,és én is szorongom, pl a vizsgálatoknál is,olyan érzésem van tőle mintha koszosan,igénytelenül mennék oda.A még nagyobb gond hogy a párom is ilyen téren elvakult.Próbáltam utalgatni rá,hogy tudna e velem úgy szeretkezni hogy nem lennék le borotválva és kijelentette hogy kizárt,úgy nem kívánna.Nem szeretném ha emiatt tönkre menne a kapcsolatunk.
Ne haragudj, de azért ez baromi gáz. Már alapból az, hogy nem hajlandó szűrösen hozzád nyúlni. De hogy még arra sem képes, hogy segítsen...
Ha emiatt tönkre megy egy kapcsolat, akkor annak alapból nem is sok értelme volt.
ne haragudj de én sem értek egyet a férjed gondolkodásával én is nagyon nehezen és lassan de tükörrel megoldom a borotválkozást.És nekem is a párom segít a tükröt tartani ha úgy van.Ne ez menyjen télleg a kapcsolatotok rovására.jó babavárást kívánok.
37 hkm
"Próbáltam utalgatni rá,hogy tudna e velem úgy szeretkezni hogy nem lennék le borotválva és kijelentette hogy kizárt,úgy nem kívánna"
Nem kukacoskodni szeretnék tényleg, de ebben azt írtad, hogy téged nem kívánna. Nem a szexet, hanem téged. Veled nem tudna úgy szexelni.
És ez igen is gáz. Csak te nem látod be.
Ha én ugyanis szeretem a páromat, akkor úgy szeretem, ahogy van, és ha ő jelen pillanatban szőrös, akkor úgy is szeretem és kívánom. Kismama vagy, nagy pocakkal. És ezt igen is meg lehet érteni. És aki nem érti meg, az az én szememben önző.
A választ pedig megkaptad azoktól is, akik véleményt mondtak a férjedről.
Ha nem segít, oldd meg magad. Vagy tükörből vagy érzésből vagy kozmetikus segítségét kérd.
Nincs esetleg hugod, vagy novered, aki megcsinalna?
Nekem nagyon jo a kapcsolatom a hugommal, pl. ha ilyen helyzetben lennek, megtennenk egymasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!