Van itt olyan hölgy aki szánt szándékosan aar teherbe esni vagy teherbe esett? (nem provokativ kérdésnek szánom) csak kiváncsi vagyok miért tette megbánta e és hogy alakult a sorsuk
Ez olyan szánalmas..komolyan, én nem írtam senkiröl hogy hazudna....és nem álltam neki senkit sem sértegetni, nah ez az amiröl beszéltem vitatkozási kultúra alatt....nem is csoda hogy itt tart ez az ország ahol...
Nekem más a véleményem mint azoknak akik eddig írtak, ettöl én már egyböl egy bunkó, sötét alak vagyok akkor???...
Azt gondoltam hogy egy fórumon talán többféle látásmódnak is van helye, de láthatóan tévedtem.
Aha. Szóval nálad az a vitatkozás, hogy ha valaki TÉNYEKET ír le, azt nem veszed figyelembe?
Itt hagytam abba...
Mondjuk igen ennek a dolognak több változata is van az egyik mikor már házasok (elvileg azzal csak komolyan gondolja már az ember?? és mondvacsinált indokkal húzza halasztja a pasi -ismerek nem egy ilyet) nem a nagymamával együttélés kategóriára gondolok meg nem is az egyetem befejezésére hanem hogy még nem éltünk eleget nem utaztunk eleget nem vettünk ezt azt amazt és ez így megy évekig...akkor ott a pasi se korrekt mert ő valójában NEM AKAR gyereket attól a nőtől akkor minek vette el feleségül? Kicsit off volt bocsánat.
A témára visszatérve, nekem 2 ilyen ismerősöm volt egyikek már nincsenek együtt a kisfiú 5 éves. Másikok együtt élnek azóta is.
Én magam részéről ezt nagyon nem csinálnám semmi szín alatt mert olyan mint az oroszrulett, vagy bejön vagy nem és egyedül meg semmi esetre sem szándékoznék gyereket nevelni.
Lehet, hogy te erre gondoltál, de akkor miért nem ezt írtad?
Fenntartom, hogy a gyerek közös döntés kell, hogy legyen, akar házasságban, akár azon kívül!
Én most őszinte leszek, azt hiszem első kézből tudok erre a kérdésre válaszolni (lehet unlike-olni:)
Én tettem ilyet. Hogy megbántam-e? Nagyon!
Egy olyan kapcsolatban voltam, ami tényleg igaz szerelem volt mind kettőnk részéről, csak a körülmények szappanoperába illőek voltak, ami miatt nem lehetett napfényre hozni a kapcsolatot (nem volt harmadik fél, vagy ilyesmi). A jövőt terveztük, de mégis titok volt az egész...Faramuci helyzet.
Én meg nagyon bepánikoltam, 30hoz közeledvén, tényleg nem tudok máshogy fogalmazni, de bekattant valami...és erre fanyalodtam. Lebuktam... Megremegett a kapcsolatunk teljesen. Bitang rossz érzés volt utána, hisz azt az embert vágtam át, akit a legjobban szeretek. Volt annyira erős kapcsolatunk, hogy túlélte ezt a dolgot, sőt! Felvállalt kapcsolat lett, megbocsátott a párom, a körülmények rendeződtek. Gyerek nem lett a botlásomból, szerencsére. Nem hiszem, hogy egy lélek úgy vágyik ideszületni, hogy élete rögtön hazugsággal kezdődjön.
Két hónapja hozta fel a párom, hogy kezdjünk el élesben is próbálkozni. Ma már (majd egy évvel később) egy boldog, felvállalt kapcsolatban élünk, ahol kérdés nélkül jöhet a baba, mindkettőnk részéről. Szóval soha nem tennék már ilyet. És bár ne tettem volna meg! Nagyon mélyponton voltam akkor, és nem vagyok rá büszke. Viszont a páromra annál inkább, mert ezt megbocsátani nem lehetett kis dolog. Nem ajánlom ezt ennek ellenére senkinek, szerintem nem találna lelki megnyugvást az az anyuka, akinek a gyereke ilyen körülmények után születik meg.
Hiszem azt, hogy az életben minden okkal történik. Az is, hogy ilyen faramuci volt a kapcsolatunk, az élet humora volt. Az is, hogy ezt a csúnya dolgot megtettem, a kapcsolatunk próbája volt. És az is, hogy akkor nem jött össze a babó, hisz hogy tudtam volna tükörbe nézni? Vagy neki elmesélni születése történetét?
A sors úgyis mindig elrendezi a dolgokat, bármennyire sablon.
Az exem exe.
19 évesen "véletlenül" terhes lett, és persze követelt mindent. Ma már 34-35 éves, de eddig még egy percet sem dolgozott, mondván, nem mer egyedül elmenni az interjúra, de a lábát azért egyedül is szét tudta nyitni...
Na megvolt/megvan róla a véleményem, szerencsére még rég nem nekem kell hallgatni a srác siránkozásait, hogy egy fityingje sem marad.
Vannak ilyenek, nem tartom fair dolognak, ki tudja kit miért visz rá a lélek, hogy ilyet tegyen a 'szeretett' párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!