Van itt köztetek várandós lovas hölgy? Hogyan és meddig lovagoltatok?
mikor kiderült, hogy babát várok, abbahagytam egyből.
elég kezdő szintem vagyok/voltam, nem kockáztattam egy leesést. persze ez nem a tudástól függ, hiszen bármikor történhet valami... megijed a ló, ledob. sajnos kiszámíthatatlan állatok :(
azóta is kijárok a lovardába, iszonyatosan hiányzik, de jobb a békesség :)
Nem vagyok lovas, bocs, hogy idepofátlankodok. :) Eleinte (első trimeszter) én mindenképp szüneteltetném, nem feltétlen azért mert árthat, hanem, mert ilyenkor mindennel érdemes vigyázni, illetve, ha valami baj történik, ami sajnos megeshet, hiába nem a lovaglástól volt, attól még magadat fogod hibáztatni és az senkinek se jó.
Utána maga a lovaglás úgy tudom nem árthat, csak a leesés miatt szokták a "tiltott" sportok listájára tenni; illetve könnyen meglehet, hogy egyáltalán nem fogod élvezni, mert érzékeny leszel a "rázkódásra".
Én abbahagynám, ahogy korcsolyázni sem megyek, mert mindenki azt mondja nem szabad... szerintem semmi bajom nem lenne, de egy telet inkább kibírok, ezen ne múljék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!