Ma vagyok 6+0 hetes várandós. Tegnap este volt egy kb 15-20 másodperces nagyon erős alhasi görcsöm, éles fájdalom volt, de aztán elmúlt. Ez rosszat jelent? Ti tapasztaltatok ilyet?
Lehet nem lenne rossz ötlet ha az orvosoddal beszélnél!
Ha tudsz pihenj sokat és szedd a magnéziumot.
34hkm
Azzal ne törődj mikorra vagy vissza rendelve,ha most van gondod akkor most menj vissza!Nem fognak elküldeni ha megmondod mi a baj...Menj csak be!
Szorítok hogy minden rendben legyen!!
Majd írj!
Első voltam!
ha barnázol az nem túl jó,de még nem biztos,hogy rosszat jelent.Én nem mennék a helyedben sehova nem hiányzik neked most a hüvelyi uh nem kell,hogy bolygassanak. Nekem is volt ilyen barnáztam megbolygattak * és el is kezdtem vérezni aznap este. Másnap pedig missed ab. A második terhességemet ugyan így kezdtem a dokimmal telefonon tartottam a kapcsolatot,mert azt mondta legyek türelemmel még nem vizsgál meg. 2 hétig barnáztam ez után meg vizsgált rendben volt minden. 2 éves a gyermekem :)
A lényeg,hogy nyugodj meg és beszélj hozzá lehet hülyeség,de én beszéltem,hogy maradjon velem ,mert nagyon várjuk stb.
Kitartás
Mindamellett, hogy kérdezd meg az orvosod, azért, hogy valami megnyugtatót is írjak: én 8-9 héten egyik este összeestem a hirtelen fájdalomtól, annyira erős volt... aztán elmúlt egy pár perc alatt, és többet nem volt ilyen, de fájdogálás végig volt a 4-9 héten és nem lett baj.
(De barnázni nem barnáztam semmit, amiatt tényleg orvos, de azért nagyon ne izgulj, másoknak még vérezgetés mellett is egészséges babájuk lesz.)
Ha bárki olvasná: ma voltam 6+4 hetes kontroll uh.on, minden rendben, már szívhang is volt ill 6 mm-es embrió.
Köszönöm a biztatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!