Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan hölgy aki szánt...

Van itt olyan hölgy aki szánt szándékosan aar teherbe esni vagy teherbe esett? (nem provokativ kérdésnek szánom) csak kiváncsi vagyok miért tette megbánta e és hogy alakult a sorsuk

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 10:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
45%

Most nem arról van szó, hogy valaki hülye védekezni. Persze, az ne csodálkozzon ha gyereke lesz.

Hanem arról, ha a nő szándékosan átveri a férfit.

2013. máj. 30. 12:21
 22/38 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem pontoztalak le, de a kérdés arra vonatkozott, hogy a nő szándékosan teherbe akar esni! A legtöbben erre reagáltunk, te meg nem.
2013. máj. 30. 12:22
 23/38 anonim ***** válasza:

Nem étem miért kell szándékosan értetlenkedni???...nem arról írtam hogy valaki buta védekeznni, de mindegy.

Szóval akkor itt es a topic és akkor most azt várjátok hogy mindenki öklöt rázva rib...cozzon itt minden nöt, aki nem "terv szerint" esett teherbe...és sajnáljuk a szegény ártatlan mit sem sejtö férfiakat....ahhhhha...most már értem.

Igen...csúnya csúnya gonosz nök!!!

2013. máj. 30. 12:24
 24/38 anonim ***** válasza:
73%

Talán az lehet a gond hogy én nem hiszek ebben a "széndékos esett teherbe" elméletben, pont azért amit írtam.

Ha egy férfi ad magára akkor igenis oda lehet figyelni arra hogy ne legyen gyereke és kész, az pedig megint a férfit minösíti hogy milyen nökkel áll össze.

2013. máj. 30. 12:26
 25/38 anonim ***** válasza:

Ha a pasikat akarod szidni, nyiss egy másik kérdést.

EZ most arról szól, amikor a NŐ veri át a férfit.

Senki nem írta, hogy a férfiak angyalok. De attól még aljas dolog átverni valakit, aki bízik bennem. Nem beszélve arról, hogy milyen önző dolog, főleg a gyerekkel szemben.

2013. máj. 30. 12:28
 26/38 anonim ***** válasza:
51%

Ja, szóval ha a férfit átverik ő a hülye, miért bízott valakiben akivel az életét akarta leélni? Megérdemelte a szemét, hogy nem köttette el magát ÉS védekezett óvszerrel, végül is ki az a hülye aki bízik a házastársában????

Ezen logika mentén ha egy nő összejön egy férfival aki csalja, veri, azzal sem kell törődni hülye volt, minek állt össze ilyennel stb.

2013. máj. 30. 12:30
 27/38 anonim ***** válasza:

Veled nem lehet vitatkozni, mert nem érted, hogy miről van szó!

Ez a dolog nem hit kérdése, és nem minden nőről van szó, hanem azokról, akik szándekosan teherbe esnek az apajelölt beleegyezése nélkül!

Így már érted?

2013. máj. 30. 12:31
 28/38 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ez nem függ össze..ha valakivel leakarom élni az életem akkor miért éli meg átverésként hogy gyermekük lesz?....nah mindegy úgy látszik én nagyon más nézzeteket vallok mint ti.
2013. máj. 30. 12:33
 29/38 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy te "hiszel-e benne". Valamelyik válaszoló leírta, hogy ő így csinálta. Talán hazudik?

Én is írtam, hogy a nővérem ezt tette. Én is hazudok? Vagy a nővérem hazudott?

2013. máj. 30. 12:34
 30/38 anonim ***** válasza:

"miért éli meg átverésként" - mondjuk mert MEGBESZÉLTÉK, hogy nem lesz gyerek??? Mert be akarta előtte fejezni az egyetemet, nem akart a nagyszülőkhöz gyeeket vállalni, bármi. Hanem x év múlva. Ennyire nem lehetsz sötét....

Ha meg egy házasságban ez nem kerül szóba, annak már úgyis mindegy.

2013. máj. 30. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!