Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan hölgy aki szánt...

Van itt olyan hölgy aki szánt szándékosan aar teherbe esni vagy teherbe esett? (nem provokativ kérdésnek szánom) csak kiváncsi vagyok miért tette megbánta e és hogy alakult a sorsuk

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 10:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%

Én azt gondolom, hogy aki úgy vállal gyereket, hogy a párja nem akarja, az nevelje fel egyedül! Ne pereskedjen gyerektartásért, és szégyellje magát!

Van az ismerettségi körömben példa erre, és a nőt egy buta egoiszta libának tartom! A srác fiatal volt, nem akart gyereket, de a csaj direkt teherbe esett, és büszkén mesélte, hogy kötelezik a srácot gyerektartásra! Hát a bíróság helyében még az ilyen ostoba nőket meg is büntetném!

2013. máj. 30. 11:19
 12/38 anonim ***** válasza:
64%

Annyira viccesnek tartom ezt a "egoista liba" és "a férfi tudta nélkül" pfff....Az Isten szerelmére azért eléggé butácskának állítják be magukat a férfiak ilyen téren...úgy csinálnak mint egy ártatlan bárány: "nem tudok róla, nem voltam ott..nem látszódom..nem hallatszódom":)))

Szerintem ha egy férfi fellelösen gondolkozik akkor gumit húz a micsodájára és akkor biztos lehet benne hogy nem lesz gyereke (az esetek 99%-ban)...minden más esetben igenis egy olyan rizikóba megy bele aminek a következményeiért ö is felelös.

2013. máj. 30. 11:34
 13/38 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos sok esetben a nő azt mondja tablettát szed, sőt isemrek olyat aki minden nap a párja elött vette be csakhogy nem fogamzásgátló volt hanem vitamin....
2013. máj. 30. 11:40
 14/38 anonim ***** válasza:
76%

12: egy házasságban ne abból induljon ki a férfi, hogy a feleségem biztos átver. Attól, hogy vannak aljas "nők", attól még egy férfinak engedtessék meg hogy elhiszi a feleségének, hogy beszedi a tablettát.

Vannak hűtlen, gerinctelen férfiak, én mégis bízom a férjemben. Vagy mert páran félrelépnek, én legyek bizalmatlan? Erre hogy lehet házasságot alapozni?

2013. máj. 30. 11:43
 15/38 anonim ***** válasza:
70%
Nos ha már házasok akkor meg miért is kell elhagyni a másikat meg ajtót csapkodni ha kiderül hogy baba lesz??? Tudom én vagyok fúrcsa de szerintem az a házasság sincsen rendben ahol a férfi elött kell demonstratív bevenni a tablettát mert nehogy gyerek legyen...
2013. máj. 30. 11:48
 16/38 anonim ***** válasza:
69%
Ja még valami, alapvetöen nem arra gondoltam hogy a nök aljasak, hanem csupán szerintem az egy tény, hogyha egy férfi fix nem akar gyereket akkor gondoljon ö is a védekezésre...Ha én nem akarok gyereket akkor megteszek ennek érdekében mindent, és nem a másikra mutogatok újjal miután megtörtént a baj, d ez persze a legkényelmesebb megoldás sokszor a kedves uraknak.
2013. máj. 30. 11:51
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

15: házasságban sem úgy működik, hogy az egyik fél dönt. A nő gyereket akar, akkor lesz? Tök mindegy, hogy a férfi akarja-e, hiszen már házasok?

Nem tudom pár nő mit szólna, ha a férje hazaállítana egy kutyával, hogy tessék, itt van, nem akartad de szeresd, gondozd, vállalj pluszmunkát hogy legyen mit ennie.

2013. máj. 30. 11:52
 18/38 anonim ***** válasza:
24%

Igen, a férfi is védekezhet. Mondjuk láttam már nőt megsértődni, hogy "miért ragaszkodik a gumihoz, mikor felajánlottam a tablettát".

Meg ismerek férfit, aki elköttette magát, mert nem akar gyereket. Gondolom ez sem tetszene sok feleségnek.

Nem kell a férj előtt beszedni a tablettát, de ha KÖZÖSEN úgy döntenek, hogy tabletta, akkor a nő tartsa magát hozzá.

2013. máj. 30. 11:54
 19/38 anonim ***** válasza:

Kedves 12 válaszoló!

Én azokra az esetekre gondolok, amikor a nő mindenáron gyereket akar, és a férfit arra használja, hogy gyereket csináljon neki! Azt mondja a nő, hogy tablettát szed, vagy latex allergia miatt sajna óvszerrel nem megy... Stb.

Szóval igen, vannak buta férfiak is, és vannak rafkós öntelt libák is, akik azt hiszik, hogy ha gyereket szülnek akkor minden bűnük megbocsájtatik, és az apa, ha akarta gyereket ha nem, tartsa el őket!

2013. máj. 30. 12:01
 20/38 anonim ***** válasza:
75%

Köszönöm a sok lepontozást, ez mutatja egyeseknél hogy mennyire fejlett a "vitatkozási kultúrájuk" akinek más a véleménye az bunkó???....

Nah mindegy a témára visszatérve: Nem mondtam azt hogy lehetetlen, és azt sem mondtam hogy nincsenek olyan nök akik nem használják ki a hiszékeny férfiakat, de azért legyünk öszínték szeirntem nem ez a nagy átlag.

Viszont az én környezetemböl sok ellenpéldát ismerek, amikor a kedves férfi kedvére volt együtt a hölggyel, aztán amikor becsúszótt a baba - ami amúgy benne volt a pakliban ugye- akkor meg lehet mutogatni újjal a nökre hogy mert ök biztos át akarták vágni és hasonlók.

Ezért írtam hogy ha valaki tényleg nagyon biztos akar lenni akkor védekezik saját maga.

2013. máj. 30. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!