Anyukák! Mekkora egy újszülött talpa kb? Ma voltam uh-n és azt mondta a hölgy h nagy a baba lába.7 cm és most vagyok 34 hetes.
Figyelt kérdés
Köszi annak aki ír!:)2013. febr. 12. 17:35
1/7 anonim válasza:
Nekem 9 cm rémlik. Normális a 7 cm 34 hetesen.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom h miért mért többször is h jól látja e?!:)
köszi h írtál!
2013. febr. 12. 17:45
3/7 anonim válasza:
Nekunk 27 hetesen azt mondtak, hogy 5,6 cm a talpa. Szerintem nem nagy a 7 cm.
4/7 anonim válasza:
Én úgy irigyellek benneteket, nekem nem mértek talpméretet soha UH-n.... Igaz, azóta már élőben méregethetem itthon... :)
5/7 A kérdező kommentje:
szia kedves utolsó!
én sima uh-n voltam és nem is kellett vna mérnie de azt mondta h ezt nem tudja szó nélkül hagyni..annyira szembetűnő volt..mert h olyan nagy:)
de akkor ezek szerint mégsem nagy..
2013. febr. 12. 19:34
6/7 A kérdező kommentje:
jaa és kedves utolsó mekkorát mértél születéskor?:D
2013. febr. 12. 20:02
7/7 frászkarikaborsó válasza:
nekem a 3 hónapos babámnak 10 centi a talpa és már sokat nőtt, szóval ezek alapján a 7 cm elég sok valóban, de nem hiszem hogy ez probléma, nagyobb bajotok ne legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!