Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan hölgy aki szánt...

Van itt olyan hölgy aki szánt szándékosan aar teherbe esni vagy teherbe esett? (nem provokativ kérdésnek szánom) csak kiváncsi vagyok miért tette megbánta e és hogy alakult a sorsuk

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 10:28
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem a kérdést. Sokan szánt szándékkal akarnak teherbe esni, mivel gyermeket akarnak.
2013. máj. 30. 10:33
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Én sem igazán értem. A közhiedelemmel ellentétben a nők nagy része azért esik teherbe, mert gyereket szeretnének a párjukkal, ezért abbahagyják a védekezést.

Vagy úgy érted, hogy a férfi háta mögött?

2013. máj. 30. 10:36
 3/38 A kérdező kommentje:
igen a férfi háta mögött tett dolog
2013. máj. 30. 10:38
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem.

3- szor estem teherbe szánt szándékkal, és köszönjük jól vagyunk :)

2013. máj. 30. 10:38
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyanra gondolt a kérdezo, aki így akarta megfogni magának a fiút, nem olyanokra, akik családot terveznek.
2013. máj. 30. 10:41
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom arra gondolsz aki a férfi tudta nélkül, nem vele együtt tervezve. Mi a párommal mind a ketten szerettük volna, szerintem másképp nincs is értelme. Viszont aki ilyenre készül jól gondolja át és számoljon hogy lehet hogy egyedül kell felnevelnie a gyereket. Ismerek egy ilyen lányt, a 3. férjet tapossa és a 3. gyereket szülte nemrég 25 évesen.... Hát nem kommentálom inkább
2013. máj. 30. 10:42
 7/38 anonim ***** válasza:
77%
Oké én bevállalom! 24 évesen ismertem meg a férjemet, ő 27 volt akkor! Másfél év után úgy döntöttem teherbe akarok esni, magam sem tudom miért hiszen stabil volt a kapcsolatunk, sőt addigra már el is jegyzett, talán csak azért csináltam, mert ő 5 éven belül azt mondta nem akar gyereket! Mikor pozitív lett a tesztem döbbenet mennyire örült, teljesen odáig volt! Elvett feleségül, azóta már megszületett a második kisfiunk is és boldogabbak vagyunk mint valaha! A férjem mintaapa, él hal a gyerekeiért és szeretne 3. babát is, amin én még gondolkozom... A példám nem követendő, csak megosztottam veletek...
2013. máj. 30. 10:43
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem csinálta ezt. A férje otthagyta - tök jogosan.

A gyerek 1 éves koráig nálunk laktak, aztán beadta a gyereket a bölcsibe és elment dolgozni. 4 hónappal később albérletbe ment. Azóta is ott élnek, párja nincs, a gyerek 4 éves, nem ismeri az apját.

2013. máj. 30. 10:50
 9/38 A kérdező kommentje:
ment a zöld kéz mindenkinek!!!
2013. máj. 30. 10:52
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 ilyet ismerek, mindkettőt otthagyta a férfi. Egyiket amikor már meg volt a baba a másikat amikor még meg sem született. Nagybátyám járt ugy hogy összejött egy nővel találkoztak párszor aztán fél év mulva megjelent nála a nő pocakkal. nem vállalta a gyerket nagybátyám, nem is lehet tudni biztosan tőle van-e.
2013. máj. 30. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!