Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mitől lehet? (lent)

Ez mitől lehet? (lent)

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok és elő szoktak jönni a rosszul létek. A barátom mivel gyógyszerésznek tanul, folyton mondani szokta, hogy mit vegyek be rá, de azoktól csak egyre rosszabbul leszek.
2013. márc. 27. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a pasinak más szándéka van? :)
2013. márc. 27. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Rivotril? Ne haragudj, de te normális vagy? Inkább bízz az orvosodban, ne egy tanulóban mégha az a párod is. Én elmennék dokihoz, ha tovább szeded, ne csodálkozz ha nem lesz egészséges vagy netán elveszted a kisbabád. Remélem ez tényleg kamu kérdés. Az első 12 hét a legveszélyesebb. Utána is csak paracetamol tartalmú gyógyszereket szehetsz. gondolkozz már ne legyél ennyire felelőtlen...
2013. márc. 28. 06:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez csak kamu kérdés. El se tudom képzelni, hogy egy kismama képes ilyen gyógyszert bevenni. Én ilyet még akkor sem vennék be, ha az orvosom javasolná, mert félnék annyira, hogy nem kockáztatnék, főleg a 12. hét előtt.
2013. márc. 28. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de szerintem ne hallgass rá,még a neo citrant is mellőzik az első 12 hétbe,én már 29 hetes vagyok mégis csak természetes dolgokkal gyógyítom magam mert féltem a picit...Milyen rosszullétekre gondolsz egyébként?Hányinger vagy ilyesmi ami a terhességgel jár?
2013. márc. 28. 09:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Én semmit nem vennék be a helyedben, max homeos bogyókat, nemhogy Rivotilt...

Hagyd el a bogyót, inkább próbálkozz mással, citrom, langyos tej, vagy bármi, de pont az első 12 hét a legrizikósabb...

2013. márc. 28. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:
B6 vitaminon kívül mást nem vehetsz be a rosszullétre!
2013. márc. 28. 18:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!