12 hetes terhes vagyok és elő szoktak jönni a rosszul létek. A barátom mivel gyógyszerésznek tanul, folyton mondani szokta, hogy mit vegyek be rá, de azoktól csak egyre rosszabbul leszek.
Milyen rosszullétek? Miket szedsz be? Miért szeded be? Miért nem kérdezed meg az orvosodat?
2013. márc. 27. 21:50
3/16 anonim válasza:
Első vagyok.Remélem tisztában vagy azzal, hogy terhesség alatt mennyire de mennyire vigyázni kell a gyógyszerekkel.Sőt!!!Nem is nagyon szoktak a rosszullétekre tudtommal adni semmit sem!Ezekkel nagyon vigyázni kell!Mégis miket vettél be???
2013. márc. 27. 21:53
4/16 A kérdező kommentje:
Rivotrilt.
Én is szívesebben fordulnék inkább orvoshoz, de ő mindig azt mondja hogy bízzak benne, és semmi szükség felesleges köröket futnom.
2013. márc. 27. 22:05
5/16 anonim válasza:
Huhh. Ez engem is érdekel! Miket vettél be? Az első 12 hétben inkább semmit! Max természetes cuccok - gyömbér, citrom stb.
2013. márc. 27. 22:05
6/16 anonim válasza:
Miért szeded ezt?ez szorongásra van meg pánikbetegségre.én csak az orvosban bízom meg ilyen téren!jobb lenne ha te is ezt tennéd.
2013. márc. 27. 22:07
7/16 anonim válasza:
Úristen! Te hány éves vagy?
2013. márc. 27. 22:09
8/16 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy ez egy kamu kérdés...
2013. márc. 27. 22:17
9/16 anonim válasza:
Ez ugye vicc?
Ne szedjen Rivotrilt, ha várandós vagy gyermeket tervez, hacsak orvosa másként nem rendelkezik. Beszéljen orvosával, ha azt hiszi, hogy várandós vagy ha gyermeket tervez. Ha az orvos azt tanácsolja, hogy szedje a gyógyszert a terhesség késői szakában vagy szülés alatt, a babán a következő tünetek lesznek észlelhetők: alacsony testhőmérséklet, ernyedt izomzat, légzési és táplálkozási nehézség; fizikai dependencia (függőség) is kifejlődhet és megvonási tünetek is felléphetnek.
Egy gyógyszerész messze nem orvos. Az ilyen gyógyszerésztől el kell venni a diplomát, mert túllépi a hatáskörét, ezt nem teheti meg.
2013. márc. 27. 22:33
10/16 anonim válasza:
remélem kamu kérdés.. mert ha nem, akkor ennyire hülye nem lehetsz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!