Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül. De hogyan?

CsBrigibaba kérdése:

Egyedül. De hogyan?

Figyelt kérdés
5 hònapos terhes vagyok. Úgytünik apa itt hagy minket. Ès ha megszületett a picit is elakarja vinni. Jó anyagi körülmènyei vannak a családjának míg èn egyedül vagyok nincs családom sem pènzem. Nagyon szeretem öket a picit ès az apukàját is. Nagyon fèlek ès nincs kedvem èlni sem.
2013. márc. 1. 21:02
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
53%

Nem akarok károgni, de a másik oldalt nem látjuk. Szerintem ok nélkül nem vált át senki ilyen idiótába, hogy a 5óráig még a világ legtündéribb pasija, utána meg retekribancozza a barátnőjét a szomszéd szobából, írásban és új csajt tesz ki háttérképnek a telefonjára. Ha mégis, akkor nyilván nem ez az első eset és baromira nem kellett volna babát tervezni egy ilyennel.

Viszont mivel ott a baba, gondolom ANYU tisztában volt azzal, hogy APU (aki mellesleg neked nem Apu, hanem a párod, nem is értem, miért kell Apának hívni)egy idióta, agresszív gyökér, mert nyilván csak olyannak szülünk gyereket, akiről legalább nagyjából tudjuk, hogy milyen.

Tehát 2 variáció van...lehet választani. Szerintem egyik sem jobb a másiknál.

Ez az eset durvább annál, mint hogy összevesztetek valamin és az embered elkezdett kicsit duzzogni a szomszéd szobában.

2013. márc. 2. 10:52
 42/47 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Ez borzasztó. Tedd ki a lakásból!
2013. márc. 2. 10:55
 43/47 anonim ***** válasza:
Kinek a rokonainál lakktok mert ha a tiednél akkor én azonnal kidobnám a lakásból. Tudom most nehéz neked de jobb lenne nélküle.
2013. márc. 2. 11:01
 44/47 anonim ***** válasza:

Azé´ez is egy színvonal 27 évesen, egy 5 hónapos terhes nővel az oldalán... Együttérzek veled kérdező, de ne haragudj, ha nem hiszem el, hogy ennek semmiféle előjele nem volt eddig. Azt írtad, hogy azóta vannak problémáitok egymással, mióta nehezebb anyagi helyzetben vagytok, eddig egy álompasival éltél. Meddig volt Apa álompasi? Mióta vagytok együtt? Szerintem te átverted magadat eddig is, most pedig már ketten vagytok a csávában: te és a gyerek.

Már más nő képe van a telefonján... eszem megáll. Apa kb 14 éves szinten megrekedt agyilag:-))

2013. márc. 2. 11:27
 45/47 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de nem hiszem el a sztorit. Korábbi nagyon jó kapcsolat, ami egyik napról a másikra ide vezet ok nélkül. És a kérdező legjobb ötlete ide írkálni. Kizártnak tartom.
2013. márc. 2. 14:09
 46/47 anonim ***** válasza:
Apával is e-maileznek a szomszéd szobából:))
2013. márc. 2. 14:24
 47/47 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen ugy tortenhet meg hogy a "kedves" pasi mar kapcsolatban van valakivel egy ideje a hatterben es lehet hogy az a cafka most vette ra hogy szakitson a kerdezovel..Es a ferfi igy probalja lerazni mihamarabb.En odaallnek ele es megkerdeznem hogy megis mi baja van?Es elmondani neki hogy a babat nem fogja megkapni!Ne is almodjon rola!Es elkoltozni vagy kitenni a szuret!
2013. márc. 2. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!