CsBrigibaba kérdése:
Egyedül. De hogyan?
Ismét 3-as vagyok! UUUristen..ne haragudj..mégsincs fogalmam se rólahogy min mész keresztül..na egy ilyen pali mellett ne akarj élni..bárhogy is lesz jobb lesz Neked nélküle..ilyen r.hadékot aki azzal fenyeget hogy elveszi tőled a még meg nem született kis babádat akit a szived alatt hordasz...undoritó és nem találok rá szavakat..rokon-barát-ismerős aki segithet? a te lakásod vagy az övé ahol laksz? ha a tied hivj valakit oda azonnal és tedd ki a szürét...ne aggodj a kisbabád nem veheti el tőled csak azért mert neki van pénze neked meg nincs...munkaviszonyod volt? szülés után kb mennyi pénz jár majd neked?szülőknél lakhatsz?
2013. márc. 1. 22:29
22/47 A kérdező kommentje:
Igen lehet. De én nem tudok ilyen lenni. Szeretem öt.
23/47 A kérdező kommentje:
Igen most tâvoli rokonoknál lakunk maradhatok itt. Volt munkaviszonyom de azt nem tudom mennyit fogok kapni. Apa meg.... nem tudom. Olyan mint ha nem is ö lenne.
de megaláz, és kikészít idegileg, ami a babának sem tesz jót. ne csak magad miatt, hanem a pici miatt legyél most erős, és hagyd ott. hiába szereted... nem lesz könnyű, az biztos, de idővel jobb lesz, hidd el. nem leszel folyton stresszben, nem tartanak lelki terror alatt, nem kell folyton amiatt aggónod, hogy nehogy valami olyat mondj, ami kihozza a sodrából.
ennél a pasinál valami nem okés a toronyban, az biztos :(
2013. márc. 1. 22:48
25/47 A kérdező kommentje:
Nem neki mondtam igen-t ès nem ennek az embernek szülök gyereket. Az èn pârom csupa szív csodás ember aki rajong èrtem. Legalább is ma 17:00-ig mèg az volt.
Ti hány évesek vagytok? Már csak azért kérdezem, mert ez a tempó, hogy apuka az ágyban tévézve retekribancozza a leendő gyermeke anyját ÍRÁSBAN (???) miközben délután 5-ig egy álompasi volt...Hát kicsit gyermeteg kapcsolatnak tűnik, már ne haragudj. Erre a pasira vállaltál te gyereket??? Tényleg jól teszed, ha biztonságba helyezed magadat és a gyereket előle, mert az ilyen pasiknak idővel könnyen eljár a keze is.
2013. márc. 1. 23:04
Egyébként min borult ki ennyire a bili? Olyan apró hülyeség csak nem lehetett...
2013. márc. 1. 23:10
28/47 A kérdező kommentje:
Èn 22 ö 27. Amíg nem lettek anyagi gondjaink nem voltak viták. Most hogy anyagilag bajban vagyunk már közöttünk is bajok vannak.
29/47 A kérdező kommentje:
Konkrètan az hogy idiótakènt kezelt. Elmagyarázta hogyan beszèljek a bankos hölgyel telefonon. Èn meg megkèrtem hogy ne kezeljen fogyatèkoskènt.
A sztori alapján 18-ra tippeltem. Ha a családja jó anyagi körülmények között él, nektek miért kell pénzgondok miatt egymást ölni? Sajnállak egyébként, de aki ilyen piszlicsári ügyből ilyen balhét vág ki, és ilyen stílusban, azzal azt hiszem nem fogsz 10 kiló sót megenni.
Ha komolyan gondolja, akkor kezd el szervezni, hogy haza tudj költözni. Ennél okosabbat nem tehetsz sem magadért, sem a gyerekedért. Tudom, szereted. A kérdés csak az, hogy ő szeret-e téged eléggé?
2013. márc. 1. 23:44
Kapcsolódó kérdések: