Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül. De hogyan?

CsBrigibaba kérdése:

Egyedül. De hogyan?

Figyelt kérdés
5 hònapos terhes vagyok. Úgytünik apa itt hagy minket. Ès ha megszületett a picit is elakarja vinni. Jó anyagi körülmènyei vannak a családjának míg èn egyedül vagyok nincs családom sem pènzem. Nagyon szeretem öket a picit ès az apukàját is. Nagyon fèlek ès nincs kedvem èlni sem.
2013. márc. 1. 21:02
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
48%
Menj anyaotthonba. Nagyon sajnálom:(
2013. márc. 1. 21:04
 2/47 anonim ***** válasza:
59%
Miért akar elhagyni?
2013. márc. 1. 21:08
 3/47 anonim ***** válasza:
75%
a jó anyagi körülmény kevés ahhoz hogy elvegye tőled a gyereked!!! ráadásul nem is az ő pénze hanem a családjáé ahogy irod..lehet dobálózni ilyennel de nagyon kevés férfi van aki igazán képes lenne elvenne egy gyermeket az anyjától..főleg hogy azt gondozni kell...napi24 órában...sztem ezen a részén ne kattogj..a rossz anyagi körülményed miatt senki nem vesz el anyától egy csecsemőt... a kapcsolatotokat nem lehet rendbe hozni? nincs elsietve egy kicsit hogy szétmentek? egy terhesség és a kisgyermek első 3 éve a legjobb kapcsolatokat is próbára teheti..ne hozzatok elhamarkodott döntést! apa miért akar lelépni?
2013. márc. 1. 21:12
 4/47 A kérdező kommentje:
Állítólag gyülöl és èn vagyok a legrosszabb dolog az èletèben. Pici hülyeègen vesztünk össze. Mindíg ezt csinálja ha veszekszünk. Csak ezúttal már nem bírom cèrnával. Nem dohányzom mióta terhes vagyok mert azzal fenyeget hogy elhagy de persze halàlra idegesíteni az embert azt lehet. Már fáj a pocakom.
2013. márc. 1. 21:22
 5/47 A kérdező kommentje:
Ja ès nekem nibcs beleszólásom ö döntötte el hogy elmegy.
2013. márc. 1. 21:24
 6/47 anonim ***** válasza:
Mennyire fáj a hasad?
2013. márc. 1. 21:26
 7/47 A kérdező kommentje:
Elèggè feszül. De azt hiszem minden rendben lesz. Csak annyira elvagyok keseredve.
2013. márc. 1. 21:31
 8/47 anonim ***** válasza:
Vegyél be magnéziumot és próbálj aludni, nehogy baj legyen. Hány hetes vagy?
2013. márc. 1. 21:40
 9/47 A kérdező kommentje:
20. Hèt. Apa a kõzös ágyunkban èpp filmet nèz. Nem tudok mellette aludni! Egyenlöre maradok a konyhában.
2013. márc. 1. 21:43
 10/47 anonim ***** válasza:
25%
:( szegény. Pedig vízszintesbe kéne lenned. De egész éljel ugye nem a konyhán fogsz ülni?
2013. márc. 1. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!