Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül. De hogyan?

CsBrigibaba kérdése:

Egyedül. De hogyan?

Figyelt kérdés
5 hònapos terhes vagyok. Úgytünik apa itt hagy minket. Ès ha megszületett a picit is elakarja vinni. Jó anyagi körülmènyei vannak a családjának míg èn egyedül vagyok nincs családom sem pènzem. Nagyon szeretem öket a picit ès az apukàját is. Nagyon fèlek ès nincs kedvem èlni sem.
2013. márc. 1. 21:02
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
*éjjel
2013. márc. 1. 21:46
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, könnyű ezt mondani, de ne foglalkozz vele! Ha el akar menni, hát induljon! Ha ilyen, jobban jársz, ha megszabadulsz tőle, nem gondolod? Légy erős és vigyázz magadra meg a babádra!

Baromi nehéznek tűnik egyedül és az elején az is, de megéri, ha tényleg nem tudtok együtt élni.

Hadd meséljem el, velem hogy volt. 8 hónapos terhes voltam, amikor szétmentünk a lányom apjával. Nekem nem volt hova mennem a babával, hát anyaotthonba mentem a szülés után. Nehéz volt, de kibírtam. A nehéz körülmények ellenére is a legszebb időszak volt, hisz meglett a babám. :) Később hazaköltöztünk anyukámhoz (ő előtte is örült volna nekünk, de nem volt fűtése, így várnunk kellett). Jó munkát szereztem, albérletbe költöztem, megismerkedtem egy tündéri férfival, összeházasodtunk és boldogok vagyunk. Az apát még mindig eszi a fene, hogy így járt, de ezt érdemelte! A férjem többet tesz egy nap a gyermekemért, mint a saját apja egész életében!

2013. márc. 1. 21:48
 13/47 A kérdező kommentje:
Bárcsak nekem is sikerülne. Mint neked. Most sajnos nem látoj túl a könnyeimen.
2013. márc. 1. 22:00
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

off... én nem értem, hogy lehet ilyen egy férfi, egy ember. ez nem más mint lelki terror. amit még egy nem állapotos nőnek sem könnyű elviselni, nemhogy egy hormonoktól túlfűtött, érzékeny, sebezhető kismamának. borzalmas amit meg tudnak engedni maguknak. ne haragudjatok, de ezen annyira felháborodtam... szegény kérdező kint ücsörög a konyhában, rágja magát, hogy mi lesz holnap-egy hét-egy hónap múlva velük,míg a "kedvese" békésen nézi a tv-t.

kedves kérdező, érdemben nem tudok segíteni, csak nagyon sok erőt és kitartást kívánni Neked és a babának!

2013. márc. 1. 22:10
 15/47 anonim ***** válasza:
3-as vagyok(azthiszem) az én férjem is nehéz eset..a legapróbb hülyeségeken is akkora hisztit csap hogy napokig nem is beszélek hozzá inkább..olyankor nagyon el vagyok keseredve..bár azt hogy gyülöl még nem mondta...azthiszem abba bele halnék..amugy nálunk akkor szokott ilyen lenni ha sok a stressz a munkában...annak én iszom meg a levét...nem valami ilyesmi van a háttérbe? pont 5 hónapos trehes voltam mikor a fejemhez vágta hogy én tettem tönkre az életét..és mióta megismert csak rossz dolgok történnek vele(pont az egyik nagyon sok éve,nagyon kemény munkával épitgetett vállalkozása ment csődbe)..ott és akkor ugy éreztem ennél rosszabb nem jöhet..hogy vége a világnak..ha van kedved irj priviben...át tudom érezni min mész keresztül...
2013. márc. 1. 22:10
 16/47 A kérdező kommentje:
Most küldött egy emailt hogy jó lenne ha nem zavarnám a hülyesègeimmel mert èppen uj anyukát keres a babának. Ès amugyis retek ribanc vagyok èlete legnagyobb tèvedèse ès bánja hogy teherbe estem. Bocsi a csúnya szavakèrt de ezeket használta.
2013. márc. 1. 22:15
 17/47 anonim ***** válasza:
75%
Én szépen összepakolnám a cuccát és kitenném. Ő akar elmenni, hát induljon!
2013. márc. 1. 22:22
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

hát ez gyönyörű.... a helyedben -bármennyire nehéz is- de most fölállnék, összepakolnék, és otthagynám a p.csába.. nem tudsz esetleg barátnőhöz, ismerőshöz menni?

ez a pasi egy érzéketlen tuskó, egy ... fú inkább nem is mondom, hogy mi.

(bocsánatot kérek a trágárságomért..)

2013. márc. 1. 22:24
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég! Ne haragudj, tudom könnyű mondani, de egy ilyen embertő szabadulj meg minél előbb a Te és a pici érdekében is. Nem normális aki felnőtt ember létére ilyet mond a terhes párjának...
2013. márc. 1. 22:25
 20/47 anonim ***** válasza:

:( ez egyre szomorúbb:(

Kérdező, mondanám, hogy gyere át hozzám pihizni, de nemtudom hol laksz:/

2013. márc. 1. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!