CsBrigibaba kérdése:
Egyedül. De hogyan?
Figyelt kérdés
5 hònapos terhes vagyok. Úgytünik apa itt hagy minket. Ès ha megszületett a picit is elakarja vinni. Jó anyagi körülmènyei vannak a családjának míg èn egyedül vagyok nincs családom sem pènzem. Nagyon szeretem öket a picit ès az apukàját is. Nagyon fèlek ès nincs kedvem èlni sem.2013. márc. 1. 21:02
31/47 anonim válasza:
Kialudta a hisztit a "kedvesed"?
32/47 anonim válasza:
Nálunk is ilyen marha volt a kedves apuka. Úgy beszélt velem, mint egy utolsó szajhával. Aztán be is indult a szülés és kórházba kerültem, utána visszafogta magát. Azóta meg minden rendben, imádja a gyereket.
A kicsit nem veheti el tőled, nincs túl sok esze, ha ezt hiszi. De szerintem csak bántani akar, mert egy gyökér. Az ilyen nem válogatja meg mivel teszi, lényeg az, hogy nagyot üssön a másikon. Visszakapja ő ezt még.
33/47 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Tudtál aludni valamennyit?
35/47 anonim válasza:
Hát az én párom is tud alakítani na de ilyet sose mondana nekem, mert tudom, hogy szeret. Még próbálnék vele beszélni elintézni a dolgokat de ha reménytelen lenne akkor hagynám is az egészet. Nekem ne mondja azt egy pasi sem, hogy én vagyok az élete legrosszabb döntése.
36/47 A kérdező kommentje:
Hát nem sokat aludtam. Kb 3 órát. Ááá nem aludta ki. Jó reggelt èdesem helyett a hová mèsz retek szopadèk ribanccal üdvözölt. A mai nap egyèbkènt is borzalmas 5 ève halt meg az öcsém. Már egy másik nö kèpe a háttèrkèp a telefonján.
2013. márc. 2. 10:24
37/47 anonim válasza:
Lehet, hogy te most nem látsz tisztán a rózsaszín ködtől, de nézd meg hányan mondjuk neked, hogy menekülj! Lehet hogy tegnapelőtt még úgy tűnt minden rendben van, de aki ilyen hirtelen tud teljesen kifordulni önmagából, azzal már akkor sem stimmelt valami, csak még nem lehetett észrevenni. Tényleg gondolj a gyermekedre, neki is szörnyű élete lenne egy ilyen apa mellett. Most hagyd ott, amíg nem késő. Borzasztó nehéz lesz egy ideig, az biztos, de hosszútávon megéri, később még megtalálhatod a boldogságod.
40/47 anonim válasza:
De nem bánt ugye? Mármint tettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!