A párom és a családja nem akarja a picit. A szüleim mellettem állnak és nem szeretnék, hogy elvetessem. (19 éves vagyok a párom 26) mit csináljak?
Bár fiatal vagy,de az írásodból látszik,hogy nem úgy gondolkozol,mint átlag 19 éves.
Abortuszt javasolnék,ha csak becsuszott baba lenne,aminél te is vacilálsz.
De csodaként éled meg,van munkád,támogató szüleid,lehet hogy több gyereked nem is lehet,el ne vetesd.
Remélhetőleg a párod is rájön hogy hülye,ésrendbejönnek a dolgok.
Ha meg nem,akkor majd találsz olyat aki párod lesz és a gyereknek apja.
Furcsa, mert én is azt mondom, amit az előttem szóló. Amikor csak a kérdésed olvastam, akkor én is az abortuszt javasoltam volna, de miután végigolvastam a 21 kommentet, tisztává vált számomra és gondolom számodra is, hogy ezt a gyereket meg kell tartanod.
Ha elvetetnéd, akkor biztos mélységesen magadba zuhannál és előbb-utóbb szétmennél a pároddal (3 év ide vagy oda), viszont hogy ha megtartod, akkor szerintem is előbb-utóbb megenyhül a párod (talán az első, vagy a sokadik ultrahangnál, de legkésőbb a kicsi megszületésénél).
Így ha megtartod, akkor lesz babád és párod is, ellenkező esetben talán egyik sem.
Vigyázz magadra és a magzatodra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!