Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párom és a családja nem...

A párom és a családja nem akarja a picit. A szüleim mellettem állnak és nem szeretnék, hogy elvetessem. (19 éves vagyok a párom 26) mit csináljak?

Figyelt kérdés
Volt egy konizációs műtétem p4 citó miatt és féltem hogy nem lehet soha babám és nagyon szeretném megtartani :-) :-)
2013. febr. 14. 09:17
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Bár fiatal vagy,de az írásodból látszik,hogy nem úgy gondolkozol,mint átlag 19 éves.

Abortuszt javasolnék,ha csak becsuszott baba lenne,aminél te is vacilálsz.

De csodaként éled meg,van munkád,támogató szüleid,lehet hogy több gyereked nem is lehet,el ne vetesd.

Remélhetőleg a párod is rájön hogy hülye,ésrendbejönnek a dolgok.

Ha meg nem,akkor majd találsz olyat aki párod lesz és a gyereknek apja.

2013. febr. 14. 10:42
 22/39 anonim ***** válasza:

Furcsa, mert én is azt mondom, amit az előttem szóló. Amikor csak a kérdésed olvastam, akkor én is az abortuszt javasoltam volna, de miután végigolvastam a 21 kommentet, tisztává vált számomra és gondolom számodra is, hogy ezt a gyereket meg kell tartanod.

Ha elvetetnéd, akkor biztos mélységesen magadba zuhannál és előbb-utóbb szétmennél a pároddal (3 év ide vagy oda), viszont hogy ha megtartod, akkor szerintem is előbb-utóbb megenyhül a párod (talán az első, vagy a sokadik ultrahangnál, de legkésőbb a kicsi megszületésénél).

Így ha megtartod, akkor lesz babád és párod is, ellenkező esetben talán egyik sem.

Vigyázz magadra és a magzatodra! :)

2013. febr. 14. 11:07
 23/39 A kérdező kommentje:
Én reménykedek abban, hogy felnő a gyermekünkhöz és rendbe jönnek a dolgok . De kezdem magam depressziósnak érezni magam a folytonos abortusz feltevései miatt. Én tudom, hogy szeretném a picit és nem is változtatok ezen. Csak egyszderüen felfogni nem tudom, hogy 26 évesen hogyan lehet befolyásolni egy ilyen dologgal. Rossz tanácsokat kap. Persze ő könnyen mondja, hogy menjek abortuszra, de nem benne növekszik ésnemő látta az ultrahangon a picit hanem én. Néha amikor szóba hozta az aortuszt és én az ellenérveket felmutattam az is kevésnek tünt a mai napig is. Arra jutottam, hogy egyelőre vele nem beszélek a piciről. Vagy nem tudom. :-( elvetetni nem fogom.
2013. febr. 14. 11:10
 24/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ha eltudod tartani és szeretnéd is ezt a babát tartsd meg. ne döntsenek hellyetted mások:)
2013. febr. 14. 11:14
 25/39 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz most a pároddal,koncentrálj a picire,olvasgass,foglald le magad.
2013. febr. 14. 11:14
 26/39 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha pároddal élsz, akkor költözz haza a szüleidhez. Te most kritikus időszakon mész keresztül, az első 12 hétben vigyázni kell, nem szabad idegeskedni, stresszelni. Magadra és a babád egészségére gondolj, hogy problémamentes terhességed legyen.!
2013. febr. 14. 11:22
 27/39 anonim ***** válasza:
tarsd meg ahogy látom van munkád szüleid melleted állnak,te is örülsz babának,párod meg lehet hogy megenyhül.
2013. febr. 14. 11:49
 28/39 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd meg, mert pasid még lehet rengeteg (ilyen aki nem áll ki melletted, meg akad minden bokorban...bocs), de gyereked már lehet hogy nem lesz ha elveteted. A szüleidre számíthatsz, ez nagyon sokat jelent. És az élet értékes, gondolj arra, hogy már dobog a kicsi szíve...
2013. febr. 14. 12:21
 29/39 A kérdező kommentje:
Egyet értek!
2013. febr. 14. 17:10
 30/39 anonim ***** válasza:
Együtt éltek amúgy?Én azt csinálnám a helyedben,hogy közölném vele,hogy megtartom a babát, ezen már nem változtatok,ha akarsz velünk maradsz,ha nem akarod a babát,akkor meg vége.Evvel kész tények elé állítod,ha meg anyuciék tudják irányítani,akkor lehet jobb is ha külön lesztek.26 éves férfiről van szó,nem egy 16 évesről.
2013. febr. 14. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!