Nem lesz fogadott dokim, de szeretnék egy szülésznőt felfogadni. Hogy működik? Oda kell menni egy szülésznőhöz a kórházba és felkérni, hogy legyen mellettem?
Figyelt kérdés
Az UZSOKIBAN szülök majd.2013. jan. 4. 18:20
1/5 gabszem válasza:
Tudom ajánlani, Molnár Gizella szülésznőt! Nagyon kedves, segítőkész, bátorít, segít mindenben. Az utcsó hetekben ő ad időpontot CTG-re és nem kell várakoznod. A szülés alatt nagyon sokat segített, jó volt hogy mellettem volt. SZülés után minden nap bejött hozzám és megnézte hogy vagyok. Tényleg tudom ajánlani. Egyébként ott minden szülésznő nagyon aranyos, kedvesek, fiatalok.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen abból a kórházból válassz szülésznőt, ahol szülni fogsz. Mert ha külsős, akkor nem jó szemmel néznek rá az ott dolgozók, ő pedig nem akar konfrontálódni a "kollégákkal", emiatt nem lesz túl hasznos.
3/5 A kérdező kommentje:
És ott keressem fel?Mikor érdemes felkeresni?Szülés előtt hány héttel?Mennyi pénzt adjak majd neki???
2013. jan. 4. 21:36
4/5 anonim válasza:
Erről fogalmam sincs, csak a barátnőm így járt, külsős szülésznője volt, emiatt a másodiknál inkább orvost fogadott.
5/5 anonim válasza:
De gondolom ahogy elkezded a terhesgondozást, érdeklődhetsz szülésznőknél a kórházban és mindent elmondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!