Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én jelenleg 20 hetes terhes...

Keresztesi Noémi kérdése:

Én jelenleg 20 hetes terhes vagyok, és bár gyógyszer melett estem teherbe nem akarom ezt a babát, de sajna csak 19. héten vált bizonyossá, h az vagyok, és ennyi idősen van e arra mód, h elvetessem?

Figyelt kérdés
Nagyom nem akarom ezt a babát pedig imádom a gyerekemet,és az érdekelne,h ennyi idősen már semilyen lehetőség nincs arra,h elvetessem????
2012. aug. 31. 21:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

Nincs. Ha nem akarod akkor még örökbeadhatod.

Kérlek ne tégy kárt benne, inkubátorba is teheted!

2012. aug. 31. 22:00
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Már nincs.

De hogyhogy nem vetted észre előbb??

2012. aug. 31. 22:01
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
:( Szegény picurka,csatlakozom az előttem szólóhoz.
2012. aug. 31. 22:02
 4/18 anonim ***** válasza:
illetve mostmár az első válaszolóhoz
2012. aug. 31. 22:03
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

Most már semmit.

Miért nem akarod azt a gyermeket?

Kérlek,ne tegyél kárt!

2012. aug. 31. 22:05
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Ilyenkor már nem lehet elvetetni!! Ahogy mondta az előttem szóló: inkubátorba is teheted!! Vagy add örökbe!!

De van 4ésfél hónapod meggondolni magad!! majd eldöntöd. A lényeg, hogy élj egészségesen!!

Most mondja a 8 éves kisfiam aki megkérdezte mit csinálok: Add oda másnak, aki akar egy kisbabát!!

De ezt leírni nem lehet!!

Dönts okosan, és kérj tanácsot itt bármikor, szerintem sokan fognak segíteni!!

2012. aug. 31. 22:06
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Nincs rá lehetőség. Szerintem menj el és beszéld ki ezt egy szakemberrel, segít átjutni a krízisen. Ahogy már írták korábban is, csak ne tégy kárt magatokban. Add örökbe a babát, tedd be inkubátorba, csak ne csinálj olyat, amit egy életre megbánnál. Kitartást.
2012. aug. 31. 22:06
 8/18 anonim ***** válasza:
ha beteg akkor van rá lehetőség. lehet, mire megszületik meggondolod magad.
2012. aug. 31. 22:09
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Én is nagyon szépen kérlek, hogy ne bánts! Nagyon sajnálom, hogy annak ellenére estél teherbe, hogy felelősségteljesen tettél ellene, de kérlek tarts szem előtt azt, hogy az a baba semmiről sem tehet. Ha tényleg nem szeretnéd vagy csak a jelen körülmények nem engedik, akkor kérlek ad örökbe, hidd el, hogy rengeteg pár van, aki nagyon szívesen felnevelné.
2012. aug. 31. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

Mi az, hogy eddig nem vetted észre, hogy terhes vagy? 19 hetesen már látszik is ráadásul a pocak és mozog is a baba... és a kimaradt menstruációk???

Elvetetni pedig már ilyenkor nem lehet!!!!!

2012. aug. 31. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!