Én jelenleg 20 hetes terhes vagyok, és bár gyógyszer
melett estem teherbe nem akarom ezt a babát, de sajna csak
19. héten vált bizonyossá, h az vagyok, és ennyi idősen
van e arra mód, h elvetessem?
Figyelt kérdés
Nagyom nem akarom ezt a babát pedig imádom a gyerekemet,és az érdekelne,h ennyi idősen már semilyen lehetőség nincs arra,h elvetessem????
Kérlek ne tégy kárt benne, inkubátorba is teheted!
2012. aug. 31. 22:00
2/18 anonim válasza:
Már nincs.
De hogyhogy nem vetted észre előbb??
2012. aug. 31. 22:01
3/18 anonim válasza:
:( Szegény picurka,csatlakozom az előttem szólóhoz.
2012. aug. 31. 22:02
4/18 anonim válasza:
illetve mostmár az első válaszolóhoz
2012. aug. 31. 22:03
5/18 anonim válasza:
Most már semmit.
Miért nem akarod azt a gyermeket?
Kérlek,ne tegyél kárt!
2012. aug. 31. 22:05
6/18 anonim válasza:
Ilyenkor már nem lehet elvetetni!! Ahogy mondta az előttem szóló: inkubátorba is teheted!! Vagy add örökbe!!
De van 4ésfél hónapod meggondolni magad!! majd eldöntöd. A lényeg, hogy élj egészségesen!!
Most mondja a 8 éves kisfiam aki megkérdezte mit csinálok: Add oda másnak, aki akar egy kisbabát!!
De ezt leírni nem lehet!!
Dönts okosan, és kérj tanácsot itt bármikor, szerintem sokan fognak segíteni!!
2012. aug. 31. 22:06
7/18 anonim válasza:
Nincs rá lehetőség. Szerintem menj el és beszéld ki ezt egy szakemberrel, segít átjutni a krízisen. Ahogy már írták korábban is, csak ne tégy kárt magatokban. Add örökbe a babát, tedd be inkubátorba, csak ne csinálj olyat, amit egy életre megbánnál. Kitartást.
2012. aug. 31. 22:06
8/18 anonim válasza:
ha beteg akkor van rá lehetőség. lehet, mire megszületik meggondolod magad.
2012. aug. 31. 22:09
9/18 anonim válasza:
Én is nagyon szépen kérlek, hogy ne bánts! Nagyon sajnálom, hogy annak ellenére estél teherbe, hogy felelősségteljesen tettél ellene, de kérlek tarts szem előtt azt, hogy az a baba semmiről sem tehet. Ha tényleg nem szeretnéd vagy csak a jelen körülmények nem engedik, akkor kérlek ad örökbe, hidd el, hogy rengeteg pár van, aki nagyon szívesen felnevelné.
2012. aug. 31. 22:11
10/18 anonim válasza:
Mi az, hogy eddig nem vetted észre, hogy terhes vagy? 19 hetesen már látszik is ráadásul a pocak és mozog is a baba... és a kimaradt menstruációk???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!