Én jelenleg 20 hetes terhes vagyok, és bár gyógyszer melett estem teherbe nem akarom ezt a babát, de sajna csak 19. héten vált bizonyossá, h az vagyok, és ennyi idősen van e arra mód, h elvetessem?
Nem lehet elvetetni.Sokan örülnének egy kis csöppségnek,gondolkodj el az örökbe adáson ha nem szeretnéd semmiképpen sem megtartani.
Járj utána,hogy megy ez,de a pici nem tehet arról,hogy teherbe estél,így ne őt hibáztasd/ne bántsd azzal,hogy esélyt sem adsz neki egy normális életre.
30hkm
11.-es vagyok.
És miért nem szeretnéd megtartani ennyire ezt a babát???
Szia. En tabi mellettem lettem terhes, de nekem mar koran kiderult mert nem stimmelt valami. :)
Elvileg ugy van hogy 12 hetes korig lehet elvetetni a babat, de ha jol tudom ha barmi problema all fenn, vagy betegseg akkor talan 18-19 hetes kor korul meg lehet hogy elveszik a babat. Bar hozzateszem hogy egy ismerosom szinten hasonloan jart mint te, es neki nem engedelyeztek az abortuszt, igy megszuletett a kislanya akit azota imad. Hidd el hogy most csak a felelem beszel beloled, ha mar megszuletik imadni fogod.
Viszont ha a csaladi korulmenyek illetve az anyagiak nem adottak akkor orokbe is adhatod. Minden jot kivanok neked.
Ha a nyílt örökbeadást választod, azonnal a kórházból már a családjához kerül a baba. Te életet adtál neki, és ő pedig kap egy családot, ahol szeretettel várják!! Hidd el, az örökbefogadó szülőket keményen felkészítik és van alkalmassági vizsga. Jó helyre fog kerülni. És ha szeretetben nevelik, akkor majd nem fog haragudni rád, hogy "csak" megszülted, hanem azt fogja értékelni, hogy voltál olyan bátor, hogy megtetted neki a legeslegnagyobbat, amit valaki tehet. életet adtál neki.
Nézd meg pl. a gólyahír egyesület honlapját. Akár már most jelentkezz be, és ők végigkísérik veled a terhességet.
Abortuszon ne is gondolkodj, egyrészt mert ekkora nagy terhességnél már elég nagy a műtéti kockázat (vagyis hogy SOHA nem lehet gyereked), másrészt illegális utat végképp ne keress, mert bele is halhatsz!! Arról meg nem is beszélek, hogy az abortusz után elég sz.r lelkileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!