A párom és a családja nem akarja a picit. A szüleim mellettem állnak és nem szeretnék, hogy elvetessem. (19 éves vagyok a párom 26) mit csináljak?
Tartsd meg, ez nem kérdés...Valahogy felnő...
Az apucit dobd ki, állj rá a németre és irány Ausztria.
Vagy maradj otthon, azt hallgasd 15 év múlva a rinyálását...
Hát én megtartanám! Főleg hogy írtad, hogy egy csoda.. Lehet, hogy nem is lehet több gyermeked, és akkor ezt is elvesztenéd?
A párod pasi! :) Ha majd meglátja a gyermekét imádni fogja!
Az én férjem is amikor teherbe estem... Ööö igy meg ugy menni fog motorozni... Meg ide-oda... Aha...
Most 2 éves a fiúnk, minden szabad percét velünk tölti, nem jár el szinte sehová, hiába mondom neki, hogy menjen... A pasiknak idő kell míg rájönnek, hogy ez jó! :D Anyósod, nőből van! Imádni fogja az unokáját! Mindenkire, hagyj rá mindent, és élvezd a babavárást! Hidd el minden rendbe fog jönni :D
Én megtartanám...
Ha az abortusz után nem lehetne gyermeked egy életen át ostoroznád magad a tettedért... :(
Én is megtartanám már csak azért is mert egy csoda,hogy lehetett babád.Van munkahelyed a szüleidre is számíthatsz.Ha meg a párod így gondolja,akkor nem is ő az igazi.
Mióta vagytok egyébként együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!