A párom és a családja nem akarja a picit. A szüleim mellettem állnak és nem szeretnék, hogy elvetessem. (19 éves vagyok a párom 26) mit csináljak?
Miért nem szeretnék megtartani?
Engem nem érekelne, én megtartanám :-) Főleg, ha a szüleim támogatnának.
Üdv: 28+1 hkm
Fel tudod nevelni egyedül? A szüleid vállalják, hogy felnőttkoráig eltartanak vele együtt?
Ha megszülöd, akkor nem tudsz továbbtanulni, legalábbis nehezen, és kisgyerekkel nem fogsz munkát találni.
Miből akarsz majd megélni? Egy gyerek nem csak aranyos, de nagy felelősség is.
Egyetértek részben az előttem szólóval, viszont, ha megint elveszik tőle a babát és pl. többet már nem fog összejönni? Persze ez nem törvényszerű, de van rá esély sajnos.
kérdező! Ha meg szeretnéd, tartsd meg a babát, a pároddal beszéld meg elsősorban.
Én biztos , hogy megtartanám ,már csak az egészségügyi állapotod miatt is, ha most elmész abortuszra, akkor eleve az, hogy volt egy abortuszod, csökkenti a teherbeesést.
Szerintem tartsd meg, igaz, hogy nehezebben találsz gyerekkel munkát, de nem lehetetlen és ennyi erővel egy nő se szüljön gyereket, mert nem talál munkát, vagy ha visszamegy, kirúgják.
Ha a szüleid melletted állnak, akkor gondolom támogatni is fognak. De tuti, ha megszületik a baba, akkor a párod és az ő szüleik is másként fognak a helyzethez állni, talán megenyhülnek.
ha melletted áll a családod tartsd meg!
Soha nem fogod megbánni azt,hogy babád van!Főleg,hogy te is ennyire szeretnéd!Én azt mondom több a veszíteni valód,ha nem tartod meg!
A párodnak meg 26 évesen már vállalni kellene a tetteit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!