Nagyon erős szorongással mit kezdjek?
Sziasztok,
Már nagyon kivannak az idegeim, 18 hetes korom óta nagyon erősen szorongok, hogy valami baja lesz a babának, akkor nagyon vártam a 24 hetet, mert hogy innentől életképes a baba. Mostanában kb. 10 percenként nézegetem a bugyimat, hogy nem folyik-e a magzatvíz, sokszor már be isképzelem magamnak és ilyenkor meg jön a gyomorgörcs. A 12. hétig attól féltem, hogy elvetélek, utána, meg hogy afp jó lesz.e most meg a koraszüléstől.
Mit lehet tenni? Járt valaki hasonló cipőben?
24+3 hkm
16-os vagyok!
Hogy velem milyen bajok történtek? Inkább hagyjuk; még a képzeletetekre sem merem rábízni, nehogy pánikrohamot kapjatok! (Nem vicc!) Ami a történtekhez fűződik: túl vagyok egy vetélésen, váláson, több újrakezdésen, rengeteg munkán!!!! Jelenleg babát várok és nem a múltból táplálkozom! A fizikai közérzetem ha jellemezni kellene, talán a nullával egyenlő, napi szinten fájdalmaim vannak, nevezzük rosszullétnek. Még is úgy gondolom, hogy valamit valamiért! Ki fog sütni a nap! Egyszer minden rossz elmúlik, csak észre kell venni a jót és nem elmenni mellette. Javaslom az agykontrollt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!