Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon erős szorongással mit...

Nagyon erős szorongással mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Már nagyon kivannak az idegeim, 18 hetes korom óta nagyon erősen szorongok, hogy valami baja lesz a babának, akkor nagyon vártam a 24 hetet, mert hogy innentől életképes a baba. Mostanában kb. 10 percenként nézegetem a bugyimat, hogy nem folyik-e a magzatvíz, sokszor már be isképzelem magamnak és ilyenkor meg jön a gyomorgörcs. A 12. hétig attól féltem, hogy elvetélek, utána, meg hogy afp jó lesz.e most meg a koraszüléstől.

Mit lehet tenni? Járt valaki hasonló cipőben?

24+3 hkm

2013. jan. 27. 16:24
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Akkor azért legalább annyi értelme volt, hogy szakemberhez fordultál, amit már eddig is meg kellett volna tenned. Hidd el, ez a fokozott félelem és szorongás - túl azon, hogy árt neked és a gyereknek is - kezelésre szorul. Nem attól van, mert jó, vagy rossz történeteket olvasol. A szorongás a lélek betegsége, amit ugyanúgy gyógyítani lehet és kell, mint a lyukas fogat, a lumbágót, vagy a vakbélgyulladást. Bármelyiktől szenvednél, eszedben sem lenne otthon ülni, és arra várni, hogy majd csak történik valami, hanem orvoshoz mennél. Mit mondtak egyébként a pszichiátrián?
2013. márc. 1. 12:25
 32/35 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy semmit én viszont szenvedek.
2013. márc. 1. 12:35
 33/35 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, hogy ezt mondom, de a te esetedben már nem a lelked betegségéről van szó, hanem itt az agyadban van valami. És ezt nem úgy mondom, hogy elmebeteg vagy, vagy valami, hanem vannak dolgok, amik agyban dőlnek el, és te elolvasol minden hülyeséget, amit nem kéne, mivel ilyenkor a nők érzékenyebbek, és elkezdesz szorongani, amivel nem teszel jót a gyerekednek, és magadnak sem. A baba érzi, hogy valami nincs rendben, és először az agyadban kell helyretenni a dolgokat, és csak utána a lelkedben. És ez az, amit senki nem mond neked. Én is szorongtam az elején, mert emelgetnem kellett, amíg dolgoztam, és féltem, de minden agyban dől el. Az emberi agy alapjáraton véve pozitív, csak te bevonzod a rosszakat, és fogékony vagy a negatív dolgokra. El kéne járj otthonról, sétálni, barátkozni, vagy barátaiddal lenni, esetleg az édesanyád sokat segíthet leküzdeni ezeket a szorongásokat azzal, hogy elmeséli a tapasztalatait, az örömöket, de ha gondolod én is szívesen meghallgatlak, vagy levelezek veled... :)
2013. márc. 2. 19:28
 34/35 anonim ***** válasza:
A párod mit szól ehhez? Szoktál vele beszélgetni erről? Vagy bárki mással szoktál beszélgetni róla?
2013. márc. 2. 20:16
 35/35 anonim ***** válasza:

16-os vagyok!

Hogy velem milyen bajok történtek? Inkább hagyjuk; még a képzeletetekre sem merem rábízni, nehogy pánikrohamot kapjatok! (Nem vicc!) Ami a történtekhez fűződik: túl vagyok egy vetélésen, váláson, több újrakezdésen, rengeteg munkán!!!! Jelenleg babát várok és nem a múltból táplálkozom! A fizikai közérzetem ha jellemezni kellene, talán a nullával egyenlő, napi szinten fájdalmaim vannak, nevezzük rosszullétnek. Még is úgy gondolom, hogy valamit valamiért! Ki fog sütni a nap! Egyszer minden rossz elmúlik, csak észre kell venni a jót és nem elmenni mellette. Javaslom az agykontrollt!

2013. márc. 10. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!