Erős fejfájásra panadol gyerek szirup?
Nyugodtan vegyél be gyógyszert,ha van akkor felnőtteknek valót! Semmi baja nem lesz a babának,az árt neki ha szenvedsz!!!
Mikor én terhes voltam fogfájásra Cataflamot vettem be,de fejfájásra Algopirint vagy Algoflexet ajánlott a doki.
a második trimesztertol szedhetok a paracetamol alapu gyogyszerek - pl, panadol, és ha nincs más kéznél, a szirupbol is nyugodtan bevehetsz:) nem arrol van szo, hogy napi szinten feleslegesen gyogyszereznéd magad, ha annyira fáj, nyugodtan csillapitsd:)
algopyrint én nem szednék magamtol terhesség alatt;
az ibuprofen meg acetilszalicilsav alapu gyogyszerek sem tul jok már ilyenkenkor az esetleges vérhígíto hatás miatt.
probálj még sokat inni, esetleg vmi mentolos krémmel maszírozni a homlokodat, ha tudsz, picit levegozni.
egy gyogyszerész anyuka
terhesség alatt csak panadolt lehet szedni
viszont azt is hallottam már h az ilyen szirupokat (pl: algoflex baby,nurofen baby és esetedben a panadol szirup) is lehet alkalmazni terhesség során
Bár én iszonyatos frontérzékeny vagyok és minden kis frinc-francra fáj a fejem,de meghúztam egy határt,és kontrollálom magam.33 hetes kismama vagyok,de még egyszer sem vettem be fejfájás csillapítót.Kibírtam,ha nagy nehezen is.Inkább házi praktikákat vetettem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!