Nagyon erős szorongással mit kezdjek?
Sziasztok,
Már nagyon kivannak az idegeim, 18 hetes korom óta nagyon erősen szorongok, hogy valami baja lesz a babának, akkor nagyon vártam a 24 hetet, mert hogy innentől életképes a baba. Mostanában kb. 10 percenként nézegetem a bugyimat, hogy nem folyik-e a magzatvíz, sokszor már be isképzelem magamnak és ilyenkor meg jön a gyomorgörcs. A 12. hétig attól féltem, hogy elvetélek, utána, meg hogy afp jó lesz.e most meg a koraszüléstől.
Mit lehet tenni? Járt valaki hasonló cipőben?
24+3 hkm
Kérdező ne figyelj az ilyen sztorikra. És felejtsd el ezt a bevonzós hülyeséget! Ha igaz lenne már 100 halált haltam volna, ahány halálos nyavaját beképzeltem már.
Én orbáncfű kapszulát szedek, és nagyon jó. Próbáld ki, terhesség alatt is szedhető,, gyógynövénykészítmény.
21.es válaszoló, nagyon sajnálom amit történt, de talán pont nem kellett volna ezzel a kérdezőt rémisztgetni, hisz mint írja most még jobban fél szegény.Tudom hogy azért írtad hogy lássa mennyire nem jó ha szorong, de ezzel pont azt érted el hogy jobban szorong.Én is ilyen voltam, féltem hogy kórházba kerülök a terhesség alatt, sajna bejött, de nem volt nagy gond(vérnyomás, vizesedés)szerencsére.
Szakember?
Ha tetszik, ha nem, sajnos annak van igaza, aki azt mondja, hogy ha sokat szorongasz, aggódsz, azzal bevonzod a rosszat.
Olvasd már vissza mit írtál! Nem az én szövegértelmezésemmel van gond. Amit leírtál abból az jön le hogy a babád azért született halva mert te bevonzottad a szorongásoddal a rossz történéseket. Én tényleg nem baszogatni akarlak, mert nagyon kiosztotta neked az élet, és sajnálom nagyon ami történt, elképzelni sem tudom milyen lehet ezt megélni. Lehet nem ezt akartad kihozni belőle de ezt írtad, pedig ez egy nagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!