Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon erős szorongással mit...

Nagyon erős szorongással mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Már nagyon kivannak az idegeim, 18 hetes korom óta nagyon erősen szorongok, hogy valami baja lesz a babának, akkor nagyon vártam a 24 hetet, mert hogy innentől életképes a baba. Mostanában kb. 10 percenként nézegetem a bugyimat, hogy nem folyik-e a magzatvíz, sokszor már be isképzelem magamnak és ilyenkor meg jön a gyomorgörcs. A 12. hétig attól féltem, hogy elvetélek, utána, meg hogy afp jó lesz.e most meg a koraszüléstől.

Mit lehet tenni? Járt valaki hasonló cipőben?

24+3 hkm

2013. jan. 27. 16:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
11%
Ha tetszik, ha nem, sajnos annak van igaza, aki azt mondja, hogy ha sokat szorongasz, aggódsz, azzal bevonzod a rosszat. Az első terhességemet végig paráztam. Szülés előtt már az őrületbe kergettem a párom azzal, hogy végrendeletet hagytam, ki nevelje a babát, ha meghalnék. Rohangáltam a wc-re, nem -e vérzek, nem -e folyik a víz... Meg voltam őrülve, mint Te.. és sajnos halva született a babánk. El is váltunk. Azóta van egy kislányom, és új párommal babát várunk. Voltam magzatvíz vizsgálaton is, aggódtam egy kicsit.. de pozitívan nézek a jövőbe, hogy semmi baj nem lehet, minden rendben lesz, nyugodt vagyok és boldog, ahogy a kislánnyal is voltam...
2013. febr. 25. 12:57
 22/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, én ugyan nem szenvedtem ennyire a szorongástól, de megértelek. Azt nem értem igazán, hogy ha magad is érzed, hogy ez nagyon nem jó így, akkor miért nem fordulsz szakemberhez? A kérdésedből nekem úgy tűnik,(elnézést, ha tévedek )hogy nem dolgozol, ahogy írod barátaid sincsenek. A létező legrosszabb megoldás ilyenkor, az, ha magadban örlődsz, és 10 percenként a bugyidat nézegeted... Először magadban kellene elfogadnod, hogy valami nincs rendben a lelkeddel. Babát várni, minden kellemetlenséggel együtt is, a leggyönyörűbb dolog a világon, és az az időszak amiben most te vagy, épp az, amikor szó szerint "áldott állapotban" érzi magát az ember. Már nincsenek rosszullétek, a baba mocorgása jelzi, hogy ott van és él, még nem teher az embernek a nagy hasa... Miért hagyod, hogy ezt az időszakot tönkretegyék a félelmeid? A terhességi szorongás nem ismeretlen tünet a pszichológusok, pszichiáterek előtt, és senki nem találja sem nevetségesnek, sem szégyellnivalónak. Keress fel egy jó pszichológust, aki még időben tud segíteni.
2013. febr. 25. 13:23
 23/35 A kérdező kommentje:
Sajnálom am i veled történt, most sokkal rosszabbul lettem :(
2013. febr. 25. 13:24
 24/35 anonim ***** válasza:

Kérdező ne figyelj az ilyen sztorikra. És felejtsd el ezt a bevonzós hülyeséget! Ha igaz lenne már 100 halált haltam volna, ahány halálos nyavaját beképzeltem már.

Én orbáncfű kapszulát szedek, és nagyon jó. Próbáld ki, terhesség alatt is szedhető,, gyógynövénykészítmény.

2013. febr. 26. 13:04
 25/35 anonim ***** válasza:

21.es válaszoló, nagyon sajnálom amit történt, de talán pont nem kellett volna ezzel a kérdezőt rémisztgetni, hisz mint írja most még jobban fél szegény.Tudom hogy azért írtad hogy lássa mennyire nem jó ha szorong, de ezzel pont azt érted el hogy jobban szorong.Én is ilyen voltam, féltem hogy kórházba kerülök a terhesség alatt, sajna bejött, de nem volt nagy gond(vérnyomás, vizesedés)szerencsére.

Szakember?

2013. febr. 27. 11:55
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem bántani akartam.. csak az élet nem habos torta, a bab meg nem hús.. és hidd el pofán tudnám rúgni az akkori önmagam.. és haragszom azokra, akik akkor nekem is csak simogatták a buksim, hogy "jaj, szegényke.." ahelyett, hogy valaki jól felrázott volna, hogy nem vagyok normális.. lehet akkor minden másképp történt volna..
2013. febr. 27. 13:42
 27/35 anonim ***** válasza:
Basszus, de fogd már fel, hogy nem azért halt meg a babád mert te féltél ettől! Akkor már rég kihaltunk volna. A alapfeltevésed egy hülyeség! Ilyen erővel most is pofán rúghatna valaki hogy kelj már fel, mert hülyeségen túráztatod magad.
2013. febr. 27. 15:00
 28/35 anonim ***** válasza:
Látom, hogy gondok vannak a szövegértelmezéssel. Az egészből azt akartam kihozni, hogy ha úgy érzi, hogy nincs minden rendben, parázik, akkor el kell menni az orvoshoz, el kell mondani, kérni kell plusz vizsgálatot, és nem otthon szorongani, mert ez a legrosszabb, amit tehet magával, és a babával.
2013. febr. 28. 11:01
 29/35 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, ha nem, sajnos annak van igaza, aki azt mondja, hogy ha sokat szorongasz, aggódsz, azzal bevonzod a rosszat.

Olvasd már vissza mit írtál! Nem az én szövegértelmezésemmel van gond. Amit leírtál abból az jön le hogy a babád azért született halva mert te bevonzottad a szorongásoddal a rossz történéseket. Én tényleg nem baszogatni akarlak, mert nagyon kiosztotta neked az élet, és sajnálom nagyon ami történt, elképzelni sem tudom milyen lehet ezt megélni. Lehet nem ezt akartad kihozni belőle de ezt írtad, pedig ez egy nagy hülyeség.

2013. febr. 28. 11:54
 30/35 A kérdező kommentje:
Sikerült úgy rám, ilyesztenie, hogy pszichiátriára kellett mennem :(
2013. márc. 1. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!