Nagyon erős szorongással mit kezdjek?
Sziasztok,
Már nagyon kivannak az idegeim, 18 hetes korom óta nagyon erősen szorongok, hogy valami baja lesz a babának, akkor nagyon vártam a 24 hetet, mert hogy innentől életképes a baba. Mostanában kb. 10 percenként nézegetem a bugyimat, hogy nem folyik-e a magzatvíz, sokszor már be isképzelem magamnak és ilyenkor meg jön a gyomorgörcs. A 12. hétig attól féltem, hogy elvetélek, utána, meg hogy afp jó lesz.e most meg a koraszüléstől.
Mit lehet tenni? Járt valaki hasonló cipőben?
24+3 hkm
Huh hát akkor neked sem volt egyszerű :S
Sokan itt a környezetemben tiszta hülyének néznek, de nem élik meg ezeket a szorongásokat nem tudják milyen. Én is aggódtam a genetikaik előtt, meg az afp előtt is, de még egy vérkép eredményért is gyomorgörccsel mentem.
Azt hittem a 24. héttel megszűnik a szorongás de nem :(
Na de utolsó, mivel te nem küzdesz ilyen problémával, milyen jogon szólsz ilyen hangnemben???A te viselkedésed százszor rosszabb lehet ez alapján a komment alapján amit küldtél.Érdemben választ nem adtál, akkor minek is vetted a fáradtságot hogy ide írj ilyen stílusban.Te egy nagyon megkeseredett ember lehetsz.
Kedves kérdező.Én is ilyen vagyok sajnos, vagyis lettem.Annyi tragédia ért az életben, hogy mikor a fiammal terhes lettem, elkezdtem szorongani.Minden apróságtól.Mivel előtte veszítettem el már két terhességet, így valahol indokoltnak is tartom az aggodalmamat, de ez már átcsapott szorongásba, és meg is maradt sajna szülés után.Ugyan nem lettem depressziós, de nehéz volt az első időszak a babámmal, tél volt, bezártság.De olyan gyorsan szalad az idő, eltelt hamar.
Talán egy szakember segíthetne, én nem kerestem fel egyet sem, lehet kellett volna.
Kitartást, minden jó lesz majd hidd el.
Teljesen megértelek téged, én is aggódtam az elején, hiszen alig bírtam enni, mert mindentől rosszul voltam, és szinte csak vajas kenyeret ettem meg sajtos tésztát, meg tükörtojást, ha éppen nem voltam rosszul tőle. De elképzeltem, hogy majd a baba tudja, hogy meddig akar benn lenni, és ha terhes lettem, akkor nyilván meg is fog születni. Azóta is csak pozitív gondolatok uralkodnak bennem, mert a negatív gondolatokat könnyebb bevonzani, és ezt nem szeretném. Próbálj megnyugtató zenéket hallgatni, pihengetni, és nem ilyenekre gondolni, és hidd el a babád tudja mikor kell megszületnie.
33hkm
kedves 16-os te se menj el tanácsadónak. valószínű nem szoronganék ha nem ért volna már az életben sok tragédia.
sajnos nekem is volt vetélésem,talán ez az oka a túlzott aggódásomnak..
olyan estefelé szoktam jobban lenni viszont az elalvás mostanában nehezebben megy. gondolkoztam agykontrollon vagy meditáción. sajna barátom egy darab sincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!