Nagyon erős szorongással mit kezdjek?
Sziasztok,
Már nagyon kivannak az idegeim, 18 hetes korom óta nagyon erősen szorongok, hogy valami baja lesz a babának, akkor nagyon vártam a 24 hetet, mert hogy innentől életképes a baba. Mostanában kb. 10 percenként nézegetem a bugyimat, hogy nem folyik-e a magzatvíz, sokszor már be isképzelem magamnak és ilyenkor meg jön a gyomorgörcs. A 12. hétig attól féltem, hogy elvetélek, utána, meg hogy afp jó lesz.e most meg a koraszüléstől.
Mit lehet tenni? Járt valaki hasonló cipőben?
24+3 hkm
Mintha én írtam volna...pont ugyanezeket éltem át, azzal a különbséggel, hogy nekem még magzatvíz vizsgálat volt, annak az eredményére várva a 3 hét alatt még jobban kikészültem...
24. hét után kórházba kerültem akkor én is attól rettegtem nehogy megszülessen...
A lényeg, hogy nem tudsz tenni ellene semmit, csak várod az idő múlását és attól jobb lesz. ( tudom, hogy nagyon lassan telik)
és persze a párod tud még sokat segíteni és megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj (sajnos nekem nem volt)
Igazán nincs mit köszönnöd...
Tudom, hogy mit élsz át mert én is ilyen vagyok, és utálom amikor azt mondják vegyem lazábban a dolgokat, mert képtelen vagyok! Vannak ilyen típusú emberek és vannak másfélék! Nekem is jobb lenne, ha máshogy tudnék állni a dolgokhoz, de tudom, hogy nem megy!
Most vagyok a 34. héten és pont ezért írtam Neked, hogy ez az egyedüli ami segít :az idő múlása!
Hétről hétre, ahogy telik az idő, és eljön egy újabb betöltött hét, egyre nagyobb lesz a mosoly az arcodon!
Az apró kis lábacskák rugdosását, a pocid hullámzását nap, mint nap nézegetni, mindehhez meg már csak hab a tortán:)
áhh, tudom ez a "rész" is megvolt nekem is, sőt az első ruhácskák után kerültem pont kórházba, így még jobban tudtam rettegni...
Na, de végül is nézd meg, most már itt vagyok a 34.héten és csak nem történt semmi rossz!!! Így lesz ez nálad is!!!
Nagyon köszönöm, tényleg jó volt ezt olvasni :)
Úgy látszik nekünk ilyen jutott, van olyan ismerősöm aki 12. hét után elkezdett vásárolni, csodáltam is nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!