Ha az első hónapban iszonyat erős dohányos voltam, nagyon sokat ártottam?
Fog.gátlót szedtem,2 napja tudtam meg hogy babát várok.
Mivel nem terveztünk gyereket erősen dohányoztam.
Már azon is gondolkodok hogy elvetetem , mert mivan ha beteg lett miattam:(
20/L
Nem lesz baja. Én végig cigiztem. Ismerek olyat, nem is egyet, aki végig cigizett mindhárom gyerekénél, semmi bajuk nem volt. Nekem mondták, hogy jó lenne, ha leszoknék (ez volt az orvosi tanács és segítség a leszokáshoz), meg volt, aki azt mondta, rosszabbat teszek, ha akkor szokok le. Nem azért, mert nincs cigi, hanem, mert a nikotinmegvonás miatt feszültebb, idegesebb, szorongósabb az ember és ez a babára is kihat.
Lehet lepontozni.
Szóval ne aggódj, minden rendben lesz. Fiatal vagy és egészséges, és gyönyörű babád lesz :)
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy a terhesség első 5 hetében minden Mindent vagy Semmit alapon dől el, azaz a káros hatások miatt vagy semmi baja nem lesz a babának, vagy elhal, de rendellenességeket nem okoznak nála ezek a dolgok, ha igen, akkor mondom nem marad meg a baba.
Szerintem ezt így tök korrektül elrendezte a természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!