Az első magzatmozgástól számítva hányadik héten éreztétek azokat az erős rúgásokat, amire azt mondják kirúgja a bordáim? Amik már kellemetlenek egy kicsit.
Szia!
Én 26 hetes vagyok. Másfél-két hete még talán kicsit aktívabb volt,de mostanában nagyon nyugodt.
Talán rá is hatással van a fogorvosi érzéstelenítés? :)
Amúgy rendszeresen érzem mocorogni,minden nap többször,de csak olyan óvatosan. Azért 1-2 rúgását néha néha erősebbnek érzem,de lent majdnem a szeméremcsontomnál.
És inkább akkor érzem amikor fekszem.
Én most vagyok a 34. hétben, holnap töltöm a 34-et. 29. héttől vált olyan intenzívvé, hogy hullámzik a hasam, evés után vagy ha éjjel lepihenek, kb 20 percet rugdos, játszik a kezemmel. Ha bárhol nyugodtan ülök, van hogy annyira mozog, hogy mások csak néznek.... Ez érzésre nem mindig kellemes. Erős kiskrapek tombol odabent :)
33 hetes kismama
Első magzatmozgás 18 hetesen volt, első rúgások a 20. hét körül! Az intenzív, kirúgja a bordám a 31. hét körül kezdődött!
33 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Már én is alig várom. Én is 18hetesen éreztem először mert a mellső falon tapadt meg.
Akkor ezek szerint nem kell idegeskednem,mert nem vagyok lemaradva semmiről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!