Bogyómama kérdése:
Nagyon erős alhasi gorcseim vannak. Tegnap pozitív lett a teszt. A kérdésem, normális ez a gorcsles? Első babanal nem volt, és sajnos egyet már vesztettünk is el. Így félek, h a pici emlegetése miatt vannak a görcsök, és elmegy a pocak baba.
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 14:55
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire normális. Nézesd meg dokival szerintem. Addig is feküdj le, próbálj pihenni (tudom a pici miatt nem nagyon lehet) és magnézium!!! De mielőbb doki!!!!
Írj majd, hogy mi volt.
2/7 anonim válasza:
Milyen fajta gorcsoles? Mintha meg akarna jonni? Mert nekem a terhesseg elejen hetekig ez volt, azert nem is gyanakodtam az elejen babara, azt hittem csak kesik es barmelyik pillanatban megjohet. Neha annyira eros gorcseim voltak hogy muszaj volt leulnom. Minden terhesseg mas, attol meg hogy az elsonel nem volt, attol most meg lehet. Viszont ha nagyon felsz, mert mar volt egy vetelesed, akkor lehet hogy a biztonsag kedveert en a helyedben elmennek dokihoz. Bar igazabol nem tudom mit tud csinalni, mert meg nagyon korai a terhesseg.
3/7 anonim válasza:
A nagyon erős alhasi görcs nem normális, csak a terhesség végén. Még ma nézesd meg magad, remélem nincs gond.
17hkm.
4/7 A kérdező kommentje:
Jövő Hetfőn mennék dokihoz,addig mégegy tesztet fogok csinálni. A görcsök, nagyon éles tűszúrás szerűek. Nem volt meg iyen egyik terhességnél sem.És nem szeretnék mégegy Babát elveszteni.
2012. nov. 27. 15:12
5/7 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg magad, mert ha gond van és időbe mész, akkor még van esély, hogy megmentik.
6/7 anonim válasza:
Masodik vagyok
Akkor ez egyaltalan nem olyan jellegu gorcsoles mint amire en gondoltam... Tenyleg doki minel hamarabb!
7/7 anonim válasza:
Én azt javaslom hogy menny be ügyeletre és nézesd meg magad. De addig is pihenj sokat ha tudsz és magnézium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!