Mikor kell orvoshoz mennem? 10. 04-én kellett volna megjönnie, de nem jött, csináltam 2 tesztet és mind a 2 pozítiv. És normális, hogy a menstruációhoz hasonlóan fáj a hasam? Első terhesség.
Én az utolsó menstuáció első napjától számítva 8 hetesen mentem.
Egyél magneB 6-ot, az görcsoldó, nem fog görcsölni a hasad.
Ha nem múlik a görcs, vagy erősödik, akkor elmennék hamarabb.
Engem mindegyik babámmal megultrahangozott a kimaradt menzi napja után 1-2nappal.
Akkor már látta a petezsákot és kizárta a méhen kívüli terhességet.Engem ez nagyon megnyugtatott.
Utána a 7.hét körül mentem akkor már volt szívhang:)
ja,és igen normális.Nekem a 2.kal 2-3hétig mindjárt megjön érzésem volt.Ez egyike a tüneteknek.
gratulálok!
én a 6. héten voltam, azaz kimaradt mensi után 2 héttel. szuper jó volt a dokim, nem mondott semmit mire figyeljek, mit szedjek, mit ne csináljak... pedig előtte ő volt a nőgyógyászom, szóval tisztában van vele, hogy Ő lesz az első baba. én váltottam orvost.az új dokim elmondott mindent:
-normális a mensi szerű görcs, ha nem túl erős
-nem szabad se túl hideg, se túl meleg vízben fürdeni (vérbőség miatt, vetélést okozhat)
-milyen vitamint szedjek
-ne emeljek nehezet
az is normális teljesen, hogy izgulsz, hogy minden rendben van e! egész terhesség alatt ez lesz :)
gratulálok a Picihez, boldog babavárást :)
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!