Az erős gyomorégés mennyire jellemző terhességi tünet?
A 13. hétben járok és nagyon ég a gyomrom. Más kismamánál is előfordul ez vagy nem annyira a terhességem, inkább a (korábban már tünetmentes) refluxom a ludas?
vagy mindkettő...
köszönöm, ha segítetek :)
Természetes azt mondják......
Én is refluxos voltam és hát 2 szer volt eddig gyomorégésem. 14 hetes 5 napos vagyok.
Inkább a hányinger jellemzőbb....de az sem minden napos.
Nekem terhesség előtt szinte sosem égett a gyomrom, évente max ha kétszer volt, hogy valamitől savam lett.
Úgy a hatodik héttől jó pár héten át nagyon égett a gyomrom, ha éhes voltam, attól, ha ettem valamit (bármit) attól.
Úgy a 11. hét után kétóránkénti megéhezés jött rám, ha nem ettem azonnal, akkor éreztem, hogy fortyog a savam... :( Reggel pedig ha felkeltem, ugye órák óta nem ettem, akkor már rosszul voltam a savamtól, futottam a WC-re hányni, de nem jött ki semmi.
Most 14 hetes vagyok, kicsit jobb lett. De még mindig a legkülönfélébb ételektől van savam.. Szóval szerintem "természetes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!