Nálatok meddig tartott az első trimeszterre jellemző álmosság és fáradtság? Hányadik hét után kezdtetek újra energikusabbak lenni?
Kb. az 5. héttől a 16. hétig voltam állandóan álmos, és hihetetlen sokat és jókat aludtam.
Utána energikusabb lettem valamennyivel, de a harmadik trimeszterben meg azért voltam fáradékony, mert nem ment az alvás. Pont fordítva mint az elején. A végeredmény volt csak ugyanaz: egész nap fáradt voltam. :)
2. azért egy 14 órás műszak mindenképp megerőltető egy kicsit.
én 12 hetes vagyok, napi 12-13 órát simán alszom szinte minden éjjel (ha muszáj felkelnem, akkor nem, de akkor másnap este 8kor már szundítok) és még ebéd után is lefeküdnék, ha tehetném. pedig szedek terhes vitamint is. olyan is van néha, h teljesen átalszom egy napot (mondjuk 5-6 órát vagyok fent összesen, azt is részletekben.) szeretném, ha lassan már elmúlna ez a fázis, olyan energiavesztettnek érzem magam
32 hetes vagyok és állandóan álmos...a kezdetektől...
Már nem emlékszem, lehet volt egy-két hét amikor kicsit jobb volt, de általánosságban elmondhatom, hogy nekem az egész terhességem egy álomkórban telt...
25 hetesen mondjuk kiderült, hogy súlyos vérszegénységem van, amitől szintén lehettem fáradt, de miután kaptam vasat vénásan és javult a vérképen valamelyest, azóta sem lett jobb...
Kávé sem segít semmit, pedig kettőt is ittam.
Szia. Nekem is kb. a 16. hétig tartott, de az nagyon durván. Itthon dolgoztam, és sokszor délben keltem és délután is aludtam. Úgy voltam vele, hogy kihasználom, utána úgysem lesz ilyen sokáig :)... most tapasztalom is, 4 hetes a kisfiam.
És igen, a végén meg már a pocak, a gyakori pisilés, a jóslók miatt nem tudtam aludni. A második trimeszter jó volt...
Én nem vettem észre hogy fáradékonyabb lettem volna az első időszakban,és most sem! Nekem inkább a rosszulétek voltak kibírhatatlanok és azt vártam hogy elmúljon. 13-14 hét körül szinte teljesen megszűntek :) most 19 hetes vagyok és nem bírok az energiámmal...jó kedv ,mérhetetlen boldogság érzetem van..a múltkor elsírtam magam a férjemnek hogy én annyira boldog vagyok és szerencsés :D
Jót mulat ilyenkor rajtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!