Hőhullám? Aki ilyenre lett figyelmes mensije előtt pár nappal, ott baba volt?
Figyelt kérdés
Jövőhét elejére nem várom, egész nap hőhullámaim vannak. Meg jobban esik feküdni, nem jó a közérzetem, álmos-fáradt vagyok. Volt valakinek ilyen, és lett ezután pozi a teszt? Babára várunk pár hónapja, sokat görcsöltem rajta, de sosem tudtam semmilyen tünetet beképzelni. Most meg aluszékony vagyok, meg ezek a hőhullámok, meg sokszor járok pisilni. Ja és mindig idegroncs vagyok mensi előtt, most meg nem :))2012. ápr. 20. 15:49
1/5 anonim válasza:
Nekem is hasonlóak a tüneteim, úgyhogy engem is érdekelne, mi lett veled?:)
2/5 A kérdező kommentje:
15 hetes terhes vagyok:)) akkor mar nem jött meg! :)) sok sikert!
2012. júl. 9. 13:08
3/5 anonim válasza:
De jó, gratulálok!!:)) Én péntekre nem várom, kíváncsi vagyok, mi lesz, hőhullámaim még az életben nem voltak...majd kiderül!
Vigyázzatok magatokra!!:)
4/5 anonim válasza:
Csak gondoltan megírom, én is pozitívat teszteltem!:)) Szóval a hőhullám jót jelentett nekem is!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Jajj de jo!!!!:) örülök nagyon, vigyázz magatokra!!!!
16+2 hetes kismami :))) es te is kismama vagy mar:)))
2012. júl. 16. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!