Peteérés után 5 nappal korán reggel mensiszerű görcsöm volt pár percig! Lehetséges hogy beágyazódik a baba?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 06:52
1/8 anonim válasza:
Elvileg nem kizárt. A megtermékenyített petének kb 7 nap szükséges, hogy leérjen a méhbe, és további kb 3 nap, hogy beágyazódjon. Ezekszerint az 5 nap kevés, de bármi lehet persze.
2/8 anonim válasza:
Van rá esély, hallottam már ilyet, hogy 5 nappal utána történt valami...
De még az is lehet, hogy nem is volt peteérésed és tovább növekedett és próbált megrepedni a tüsződ, szóval én azért ezt se zárnám ki, mert van ilyen (ez az amiből ciszta lesz ha nem sikerül neki és az is okozhat megemelkedett hőt utána).
3/8 A kérdező kommentje:
5-7 napig vándorol azt tudom,
de nem 5 nap után be is ágyazódott,hanem hogy lehetett-e ez a görcs annak a jele hogy most fog?
2012. ápr. 9. 20:46
4/8 anonim válasza:
Második vagyok:
Szerintem előfordulhat, nem zárnám ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 9. 21:10
7/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Semmi még,a cicifájáson kívül!:)
Kb a 12. napon járhatok!Jövő héten tesztelek ha addig nem jön meg!:)
2012. ápr. 15. 10:05
8/8 A kérdező kommentje:
Elszóltam magam!Megjött!:(
2012. ápr. 15. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!