Kismamik,1 héttel a nem várt vérzés előttjellemző lehet a túlzott álmosság/fáradtság, vagy az még korai? 12-13 órát alszom, és nem tudom hova tenni a dolgot.
Hát egy héttel előtte még nem lehet ráfogni erre, max egy héttel utána.Ilyenkor még nem igazán vannak tünetek, esetleg a mellfájdalom.Ezt inkább az időre fognám, én is olyan fáradt vagyok.27 hetes.
De azért sok sikert, és hátha sikerült.
Hát nem is tudom...én a fiamnál nem nagyon voltam fáradt,inkább már 6-7 hónaposan kellett minden du aludnom:)
Most én is menzi előtt vagyok 1 héttel,de van olyan hogy le kell nekem is feküdnöm:)Remélem a baba miatt...Van valami más tüneted is?:)
Szia!
Szerintem lehet ez a tünete. Nekem is így volt. Akkor észre sem vettem, csak csodálkoztam, hogy 8-9 órát alszom, mégis álmos vagyok ébredés után, aztán kb 10 napos késésnél csináltam tesztet, és pozitív lett:). Visszagondolva nem is értem, hogy nem raktam össze a képet:).
Szia!
A beágyazódás kb 7 nappal a megtermékenyülés után kezdődik és kb 5 napig tart. Addig nem lehet semmi tünet, hisz nincs az anya és petesejt között fizikai kapcsolódás.
A HCQ termelődés ezután indul meg rohamosan és ekkortól jelentkeznek általában a terhességi tünetek.
De mint mindenben, lehetnek egyéni eltérések. Én kb a 6. héttől voltam hulla fáradt az első trimeszter végéig.
Üdv.
21 hetes km
Köszi Lányok! :) Nem gondolnám, hogy a hcg okozza a "tünetemet" hiszen tudom, ha van olyan mennyiségű a szervezetben, hogy tünetet okozzon, akkor van ahhoz is elég, hogy a teszt kimutassa. Viszont az tény, hogy a megtermékenyülés után, de még a beágyazódás előtt mindenféle kémiai folyamatok játszódnak le bennünk, hiszen azzal, hogy megtermékenyül egy petesejt, a szervezet már tudja, hogy kell dolgoznia, mit kell "elintéznie". Pl. üzen a sárgatestnek, hogy épen kell maradni, ezáltal a nyálkahártyának, hogy még tovább épülnie, stb. Erre gondoltam, hogy mindezek a dolgok okozhatnak-e fáradtságot.
Inszemem volt ma pont egy hete és fura... Ez már a harmadik, de egyiknél se tapasztaltam ezt. A hasam görcsöl, folyton nézem, nem-e jött meg, a mellem is kicsit érzékenyebb (de ez lehet még a szuritól) és az álmosság, ami nem jellemző soha, ugyanis elég 6-7óra ahhoz, hogy kipihenjem magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!