Folytonos álmosság, fáradtság. Minek a tünete?
Béres-csepp + C vitamin
nyomelelmeket tartalmaz, ami a mai ételekből már eléggé hiányzik. Ettől fáradt, gyenge a szervezet. A vérképet is javítja, noha vas konkrétan nincs benne, de ezek a nyomelemek kellenek, hogy az ételmől felszívósjanak és hasznosítódjanak a fontos dolgok.
Próbáld meg! Egy kúra alatt érezni fogod, erősebb vagy, és az immunrendszert is erősíti.
Igazából nem tudok hozzászólni, mert amit hozzászóltam volna, azt is előttem leírták.
Említetted, hogy ritkán eszel zöldséget-gyümölcsöt.
Ezzel én is így voltam. Gyümölcsöt hetente egyszer vagy kétszer ha ettem. A paradicsomot szerettem egyedül a zöldségek közül.
De egy ideje egészségesebben akarok élni, ezért kérem Ősömet, rakjon paprikát is a szendvicsembe, itthon a kenyér mellett mindig ott egy egész paradicsom, vagy zöldhagyma. Eszek salátát is a főtt ételhez. És étkezések között is szoktam gyümölcsöt enni.
Kb. háromnegyed év kellett ahhoz, hogy ehhez úgy hozzászokjak, hogy már kívánom. :)
Nálad is eredménnyel járhat, ha erőlteted a dolgot! És az egészségedért mindenképp megéri ezt megtenni. Lehet, az álmosság is csökkenne. A fizikai munka is jobban menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!