Veletek volt ilyen?
Én úgy tudom, hogy a tüneteket a hormonszint megváltozása, emelkedése (hcg) váltja ki. Mint a mellfeszülés, émelygés, hányinger.... Vagyis negatív tesztnél ezeket mástól érzed.
Bocs, hogy ilyen lehangoló vagyok, de ugyanezeket éreztem én is... de semmi utána. Pedig 4 napot késett is. Néha becsap minket a szervezetünk.
De ha vasárnap + a teszt, akkor lehet örülni! Hajrá!!!
Szia!
Nekem még nem késik. Keddre nem várom, de igazatok van! Erőt veszek magamon, és megvárom a szerdát!
Nagyon picike barnás maszat van a bugyimon, mindjárt megjön érzéssel párosítva. Sosem volt még ilyenem, ha megjön, akkor elönt a vér, és ennyi. De most mintha csak próbálkozna. De az is lehet, hogy ez egy ilyen ciklus lesz. Majd kiderül.
Szerdánál előbb nem tesztelek, muszáj kibírnom! :))
Meg még soha nem égett a gyomrom, tegnap annyira, hogy majdnem hánytam tőle. De igen, ezek mind lehetnek pszichés dolgok. Írd majd meg, hogy mi a helyzet? Szurkolok Neked nagyon!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!